Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 13:29 - Да постигнеш вибрационно изравняване с Вътрешното си Аз
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
0



image 
Много е важно да осъзнаваш във всеки момент какво е вибрационното съотношение между твоята точка на фокусиране и тази на Вътрешното ти Аз. Ако помниш, че вниманието на Вътрешното ти Аз е насочено към резултатите, които желаеш и се постараеш да намериш вибрационната хармония с него - ще намериш вибрационната хармония с резултатите, към които се стремиш.
Има много причини - основателни и наситени с положителна емоция, поради които да се постараеш да се изравниш със своето Вътрешно Аз/Първоизточник/Това, което си всъщност:
• Тази Нефизическа част от теб е сумата от всичко, в което ти вече си се превърнал, и следователно е изключително мъдра.
• Тази Нефизическа част от теб е Енергията на Първоизточника и следователно е вибрационния еквивалент на любов и Благополучие.
Вибрацията на Вътрешното ти Аз е чиста, положителна Енергия (лишена от съпротивление по твоите стандарти) и следователно е изключително мощна и ефективна.
• Когато положиш усилие да приближиш вибрацията си до тази на Нефизическата част от себе си, ти се отваряш за мъдрост, любов, Благополучие и сила. Когато си изравнен с Първоизточника си, ти изживяваш яснотата, жизнеността, ентусиазма, страстта и Благополучието, които са естествени за теб.
Допускам ли Благополучието си или се съпротивлявам срещу него?
Ние наричаме вибрационното ти изравняване с твоя Първоизточник допускане. Наричаме липсата на вибрационна хармония с Първоизточника ти липса на допускане. Колкото повече се разминаваш с вибрацията на Първоизточника и колкото по-малко допускаш връзката си с него, толкова повече навлизаш в състояние на вибрационно съпротивление: съпротивление срещу процъфтяването, срещу добруването, срещу яснотата, срещу изобилието и срещу личното ти Благополучие. Чувствителността към собствените емоции ще ти помогне да осъзнаеш точно в каква степен допускаш или се съпротивляваш в този момент: Колкото по-добре се чувстваш, толкова повече допускаш връзката си със своя Първоизточник. Колкото по-зле се чувстваш, толкова по-малко допускаш връзката си със своя Първоизточник.
Най-важното решение, което можеш да вземеш
Когато решиш да обръщаш внимание на взаимоотношението между своята вибрация и тази на Първоизточника си, тогава ще си взел най-важното решение, което можеш да вземеш, защото съзнателно ще активираш собствената си Система за напътствие и повече никога няма да се загубиш. Когато разбереш емоциите си и тяхното значение и с това получиш възможност съзнателно да подобриш начина, по който се чувстваш, като умишлено подбираш все по-положителни мисли, няма да има намерение, което да не можеш лесно да постигнеш... Всички неща, които желаеш, ще потекат бързо и лесно в живота ти. Благославям ви с мир и обич, Рая



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207701
Постинги: 337
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031