Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2019 17:11 - Неприятните качества на зодиакалните знаци
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Овен - Поведението на Овните става абсолютно неприемливо и отблъскващо, агресивно и арогантно, когато нещата не стават както те искат.

Телец - Телците се гордеят с отличните си умения да ръководят финансите си, но са и ДОСТА ГОЛЕМИ материалисти. Хубаво е да се наслаждаваш на красивите предмети и да имаш изискан вкус, но не е хубаво да си чак такъв консуматор. Не е никак готино да си така обсебен от външния вид на нещата и тяхната цена.

Близнаци - Близнаците могат да бъдат доста двулични на моменти и не може да им се има пълно доверие. Те не го правят нарочно в повечето случаи, но толкова лесно обръщат, че хората се объркват от държанието им. Това не е непременно ужасна черта, но е може д абъде неприятна са останалите.

Рак - Раците имат дразнещата склонност да се притесняват и тревожат прекалено много за всичко, да премислят всяка ситуация ужасно много и да са вечно несигурни. Това не е катастрофално, разбира се, но определено не е приятно да си човек, който плаче, мрънка и се тревожи за всичко.

Лъв - Лъвовете обожават да бъдат обожавани. Те искат внимание, постоянно внимание. Най-важното за тях е да не ги игнорираш.

Дева - Девите могат да са доста осъдителни спрямо другите, дори до точка на жестокост. Самите те имат ужасно високи стандарти и очакват същото от останалите, което им изиграва лоша шега и ги прави не много приятна компания, особено в напрегнати моменти.

Везни - Като цяло е лесно да се разбереш с Везните, те се славят с добрина и честност, НО могат да бъдат и големи "мърлячи" или да ти подлеят вода. От тях може да очакваш да те нападнат жестоко, ако се изправиш на пътя им или нарочно да опитат да те саботират.

Скорпион - Скорпионите са студени като ЛЕД. Те ще те сдъвчат и изплюят, без дори да им мигне окото.

Стрелец - Те са супер АРОГАНТНИ! Самоувереността им бързо може да се превърне в чист нарцисизъм, а такова нещо не се толерира лесно. Никой не иска да е около хора, които са напълно погълнати от себе си.

Козирог - Козирозите могат да бъдат големи сноби. Вирват носа си при всеки удобен момент и решават много бързо, че даден човек е "под нивото им".

Водолей - Водолеите са ДОСТА странни хора. Но не по онзи очарователен начин, който те печели. Те просто са някак... неразбираеми за околните, което ги прави не особено желана компания понякога.

Риби - Рибите са големи скатавки. Те са толкова заети да плуват в собствения си измислен свят, че често забравят за ангажиментите си. Постоянно отлагат задачи и закъсняват за срещи.

Рая от АстроПсиМаг консултиране

https://www.astropsymag.eu/shop/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 214148
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930