Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2020 11:40 - Астро акценти за август
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 260 Коментари: 0 Гласове:
0



💥💥💥 Първата половина на август носи напрежение. Слънцето в Лъв образува квадрат към Уран в Телец на 2 август. Венера и Лунният възел в Близнаци са точно в средата на този квадрат. По време на Пълнолунието на  3 август, Меркурий е в опозиция на Сатурн в Козирог, а Марс образува квадрат с Юпитер в Козирог. Необходими са много сили, за да се понесе това напрежение. Там, където нетърпението и безсилието са станали твърде големи, могат да се очакват агресивни реакции. За смелите и креативни хора това може да бъде много продуктивно време, в което могат да се преодолеят вътрешни и външни ограничения. Възможни са препятствия от всякакъв характер, породени от съвпада между Сатурн и Плутон в Козирог (ретроградни). Важно е да се комуникира ясно и отчетливо за да се избегне съпротивата. След 10 август Марс и Лилит ще са в съвпад, Меркурй в Лъв ще бъде в квадратура с Уран в Телец. Спорът е във въздуха и мнозина може да се изкушат да влязат в битка за "тяхната кауза". Съществува опасност от неправилно преценяване на ситуация, което да доведе до импулсивни и неконтролирани действия. След 20 август, когато Меркурий влезе в Дева и Слънцето също влезе в Дева на 22 август ще се почувства намаляване и освобождаване от безпорядъка и напрежението. Квадратурата между Марс и Сатурн (на 24 август) ще ни предизвика да проявим търпение, за да създадем пространство за дишане. Добре ще е да си дадем почивка от забързаното ежедневие на някое красиво място в компанията на любимите ни хора. За това ще ни помогне противопоставянето на Венера и Юпитер на 26 август с тригон от Венера към Нептун (на 27 август). Това може да бъде кратка, но ценна почивка.

Все по-често ще си даваме сметка за скоростта, с която се материализират мислите и думите ни. И така … когато смятаме, че събитията се развиват по най-благоприятния за нас сценарий, те наистина ще се развиват така и обратното, когато мислим и говорим, че света „ се сгромолясва“, ще получим незабавно потвърждение точно за това. Нека сме отговорни към изборите си. Нагледно и с факти всичко това ще се проявява във всеки избор и лесно ще се вижда избора на другите хора.  

Спецификата на този период е в това, че ако се намирате точно там, къде сте предполагали да бъдете, ще получите невероятно ускорение на материализацията на вашите желания. Защото в този случай, вие просто потвърждавате това, с което сте съгласни. Такава позиция е най-изгодна при условие, че наистина сте смятали, че събитията се развиват по най-благоприятния за вас сценарий. 

При това хората, които смятат, че света „ се сгромолясва“, ще получат потвърждение точно за това. И от страни много ясно ще може да се види материализираната теза, че всеки сам избира за себе си живот или смърт, здраве или дисбаланс в тялото си. Именно избира, а не получава. 

Нагледно и с факти всичко това ще се проявява във всеки избор и лесно ще се вижда избора на другите хора.  

И…., така …., една от важните задачи за този месец за всеки от нас звучи приблизително така: „Фиксирам се върху важните за мен цели, не пилея време и енергия да убеждавам и доказвам правотата си пред когото и да е“! Нашите нови възможности, нашите лични факти за материализация са важни и необходими точно за самите нас. Нека станем по-дръзки в следващите си стъпки и да си позволим да избираме и получаваме все по-мощни и по-значими желания. Така ще изпълним всичко с ново качествено ниво.

Успешен месец и весело лято от мен Рая от АстроПсиМаг - консултиране

 Ка да поръчате лични анализи вижте тук 💻 : https://www.astropsymag.eu

📞 +359 877 78 78 94  lucky888@abv.bg

💥💥💥 Повече АстроПсиМаг статии може да откриете тук: http://luckyraya.blog.bg/

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 205458
Постинги: 333
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031