Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2017 16:29 - Лунен ритуал за финансово изобилие
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 474 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Пълнолунието на 11-ти февруари-нощ на сбъднати мечти!

При Пълнолуние от особено значение са сънищата. В това време нашата интуиция се изостря изключително много, и често получаваме предупреждения или отговори на своите въпроси чрез пророчески сънища. 
Пълната Луна през февруари 2017 г. е много подходяща за ритуали за привличане на любов и за ритуали за сбъдване на мечти. 
Ще споделя с вас един ритуал.
Независимо от точния час на настъпване на Пълнолунието, силата му се усеща ден преди и ден след кулминацията. Така че можете да не се съобразявате с точния час, а да го направите преди да си легнете.
Преди да споделя с вас ритуала, искам да ви обясня нещо за ритуалите – най-вече на тези, които не вярват „на такива неща”, ще обясня действието им от гледна точка на психологията, а не на езотериката. 
Повечето от нас знаят за силата на думите, мислите, емоциите. Това, което мислим, чувстваме, изричаме, Е това, което привличаме в живота си.
Подсъзнанието мисли в образи и затова толкова силно му въздействат ритуалите. Даже смело мога да твърдя, че именно чрез ритуала, с неговата тържественост, дори театралност, подсилен със силата на ритуалното действие и на словото, се въздейства много по-силно на подсъзнанието. Замисляли ли сте се защо масоните са създали такива необясними за нас ритуали. Целта е да се въздейства на подсъзнанието, с усещането за изключителност и мистичната сила на момента.
За силата на ритуалите и въздействието им върху човешката психика може да се напише докторска дисертация. Но!!! за момента искам само да разберете, че ритуалите са само средство за въздействие на подсъзнанието ни, което си е психология.
Естествено, че колкото повече вярвате в силата на това, което правите, толкова по-успешен ще е ритуалът. Простото, механично изпълнение няма да ви донесе нищо. Или, както се казва в Евангелието от Матея: „Да бъде според вярата ви.”
Ето и самия Ритуал при Пълнолуние за привличане на финансово изобилие:
В нощта при Пълнолуние излезте на двора или балкона и се обърнете с лице към Луната. Ако е облачно и тя не се вижда – с лице на юг.
Гледайки към Луната (или където трябва да се намира), представете си как нейната светлина прониква в главата ви. Почувствайте как и тя започва да свети с лунна светлина.
А сега „върнете” обратно светлината на Луната – представете си, че вашата глава е една миниатюрна Луна и започнете и вие, от своя страна, да светите към голямата Луна.
След това си представете как лунната светлина изпълва сърдечната ви област. Подръжте тази енергия в сърцето си.
Изпратете обратно светлината към Луната.
Този цикъл (Луна – глава -Луна и Луна – сърце - Луна) повторете общо три пъти.
Вземете „сребърна” монета (с номинал 10, 20, 50 ст. или 1 лев) и произнесете следното наричане:
„Сребърна монето и сребърна Луна,
Донесете ми богатство, донесете го сега.
Щастлива монето и щастлива Луна,
Донесете ми сполука, донесете я сега.
Това привличам и това е така!
За висше мое и всеобщо благо. Да Бъде!”
Повторете наричането също три пъти.
Накрая целунете монетата и благодарете на Луната за подкрепата: „Благодаря ти, Луна, за изобилието, което ми даваш!“
Приберете „щастливата” монета в портмонето си на специално място – нека служи като магнит за изобилието. Естествено, че не бива да я харчите. Всеки ден бъдете благодарни, за изобилието в живота си.
Желая ви успех!
Благославям ви с мир и обич
Рая



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 213570
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930