Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2017 11:21 - Къде си и къде искаш да бъдеш?
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 425 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.05.2017 10:23


 
image
Виждал ли си навигационните системи, с които разполагат някои от съвременните коли? Една антена на покрива на колата изпраща сигнал към сателити в небето, които определят местоположението ти в даден момент. Когато въведеш желаната посока с клавиатурата, компютърът изчислява маршрута между мястото, където се намираш и мястото, до което искаш да стигнеш. Мониторът те информира какво разстояние трябва да изминеш и ти препоръчва най-добрия маршрут и като потеглиш, системата дава специфични насоки, които да те отведат до мястото, където искаш да отидеш.
Навигационната система никога не те пита: "Къде беше?" Не те пита: "Защо се забави толкова дълго?" Единствената й задача е да ти помогне да стигнеш от мястото, където се намираш до мястото, където искаш да бъдеш. Емоциите ти са подобна система за насочване, защото основната им функция е да ти помогнат да изминеш разстоянието от мястото, където се намираш до мястото, където искаш да бъдеш.
Изключително важно е да знаеш къде се намираш, спрямо това къде искаш да бъдеш, за да можеш действително да се приближаваш до мястото, докъдето искаш да стигнеш. От първостепенна важност е да разбираш както къде се намираш, така и къде искаш да бъдеш, за да можеш да вземеш: съзнателни решения във връзка с пътуването си.
Заобиколен си от много влияния във физическата околна среда и много често околните молят или настояват да се държиш по различен начин, за да повлияеш положително на тяхното преживяване. Задръстен си от закони, правила и очаквания, наложени от други и изглежда, че почти всички имат определено мнение за това как трябва да се държиш. Но не е възможно да останеш на верния път между това къде се намираш и къде искаш да бъдеш, ако използваш подобни външни влияния, за да се насочваш.
Често правиш различни неща в опит да угодиш на друг, само за да разбереш, че независимо колко се опитваш не можеш да се движиш в желаната посока и така не само че не удовлетворяваш другия, но не удовлетворяваш и себе си. И тъй като се луташ в толкова различни посоки, накрая пътеката към мястото, където искаш да бъдеш обикновено ти се губи.
Най-големият дар, който можеш да подариш, е твоето щастие.
Най-големият дар, който можеш да дадеш другиму, е собственото ти щастие. Когато си в състояние на радост, щастие или благодарност, ти си изцяло свързан с Потока на чиста, положителна Изначална Енергия, която е твоята истинска същност. И когато си в това състояние на единение, всичко или всеки, към когото насочваш вниманието си, печели от твоето внимание.
Никой друг няма нужда ти да бъдеш или да правиш нещо, за да бъде той самият задоволен - защото всички други имат абсолютно същия достъп до Първоизточника на Благоденствие, както ти самият. Често другите, които не разбират, че имат достъп до Потока, страдат от неспособността си да се задържат в състояние на положителна емоция и те молят да се държиш по начин, който според тях ще ги накара да се чувстват по-добре.
Те не само те държат в състояние на дискомфорт като те карат да се чувстваш отговорен за тяхната радост, но и задържат самите себе си в състояние на ограничение. Защото те не могат да контролират начина, по който другите се държат и ако този контрол им е необходим, за да са щастливи, тогава те наистина имат проблем.
Щастието ти не зависи от действията на другите.
Твоето щастие не зависи от действията на другите, а единствено от собственото ти вибрационно равновесие. И щастието на другите не зависи от теб, а единствено от собственото им вибрационно равновесие, защото начинът, по който даден човек се чувства, в който и да е момент, зависи единствено от собствената му смес от Енергии. Начинът, по който се чувстваш, е винаги показател за вибрационния баланс между желанията ти и вибрационното ти излъчване, на което си дал начало от собствената си изходна позиция.
В цялата Вселена няма нищо по-важно от това човек да разбира как вибрациите, които излъчва се съотнасят с вибрациите на онова, което желае и че начинът, по който се чувства е индикатор за това дали допуска връзката с Източника си или не. Всяко добро чувство, всяка положителна творба, цялото ти изобилие, яснота, здраве, жизненост и Благополучие и всички неща, които смяташ за добри зависят от начина, по който се чувстваш в момента и от отношението между вибрацията на твоята същност и на онова, което наистина желаеш. Желая ви щастие. Рая



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 214276
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930