Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2017 17:24 - Новолуние в знак Близнаци. Двадесет и девети лунен ден
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 439 Коментари: 0 Гласове:
0



По време на Новолунието Луната се намира между Земята и Слънцето, в астрологическата позиция съвпад или в лъчите на Слънцето, което я прави невидима за нас. През този период природата и емоциите са притихнали в най-ниската си точка в очакване на раждането на Луната. Енергетиката и активността на човешкия организъм също са около своя минимум, сега той набира сили за предстоящото пробуждане. Работоспособността е намалена. Точният момент на Новолунието и двата дни след това отговарят на периода от зачатието до раждането на човека. Времето е подходящо за обмисляне на нови планове, подготовка за предстояща работа.
Двадесет и девети лунен ден - Символ – октопод, хидра.
Най-опасният и страшен ден на лунния месец. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла, когато вещиците и злите магьосници в миналото са вършели своите тъмни дела. Хората отслабват, енергията им се изчерпва. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.
През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща. Не бива да вярвате на никакви обещания, предсказания, прогнози. Може да се правят равносметки.
Забранява се категорично да се занимавате с гадаене и други фини практики. Не бива да се носят украшения от кости и рогове. Препоръчва се да се запалят свещи, кандила, да се опушат помещенията с благовония. Желателно е през този ден да се спази пост и въздържание. Препоръчва се да се пече хляб, кътми, пирог. В храната е по-добре да се употребяват печени изделия, а също ечемик и всички житни растения, по-добре е да се яде повече млечна храна, месото не е желателно. Преди сън трябва задължително да си вземете душ или да подържите краката си в хладка вода.
От медицинска гледна точка, най-уязвими са дебелото черво и ануса. Не се препоръчва да се правят клизми и инжекции в месестата част на седалището. Сънищата са много правдиви.
Луната е в знак Близнаци
Период, в който нуждата от обмен на информация преобладава над всичко. Време за срещи и контакти. Интелектуалните потребности и играта на ума стават по-важни от практическите действия. Логиката и емоцията се преплитат. Словото вибрира в пространството с особена сила. Период на нерешителност и неоформени желания. Човек е склонен към лекомислени и повърхностни постъпки, взема необмислени решения и прави прибързани изказвания. В контактите хората проявяват разговорливост, често стигаща до бъбривост - това е начинът за изразяване на чувствата и емоциите. Хората с лекота възприемат промените и по-лесно се адаптират.
Подходящ момент за общуване и осъществяване на различни видове връзки, за рекламна дейност, за интервюта, за търговски сделки, за работа с документи, за банкови и обменни операции. Препоръчителни са краткотрайните пътувания, извънградските разходки и авиопътешествията (без дните, когато Луната е в пълнолуние). Време за писмено излагане на мислите, за учене, за начало на научна работа, за усвояване на нови професии и за изнасяне на доклади. Добър период за екстрасензорно лечение и приемане на отвари и лекарства за черния дроб. Могат да се правят очистителни процедури, краткотрайни гладувания и леки гимнастики на ръцете и китките. Много добри резултати дават ароматотерапията и инхалационните процедури.
Периодът е неблагоприятен за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата. Не е желателно да се купува недвижимо имущество, а също и да се продава. Да се внимава при дълги пътувания и при излети в планините. Съществуват реални опасности от лъжи и измами. Не са желателни операциите на белите дробове, ръцете и китките (без спешните). Най-уязвими са нервната и дихателната система. Дните не са благоприятни за правене на маникюр, на педикюр и за оформяне на вежди.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 215656
Постинги: 342
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930