Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2017 13:29 - Хюман дизайн анализ – въздействието на сърдечния център върху благосъстоянието на човечеството.
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Центърът на сърцето е невероятен с информацията, която ни предлага, въпреки че на пръв поглед изглежда незначителен, защото има само четири портала. Когато погледнете BodyGraph може да видите, че само Центъра на главата има по-малко (три портала). Всички други центрове имат от осем до единадесет портала.

Всеки от четирите портала в сърдечния център има огромно въздействие върху нас, както физически, така и психологически.

Седемдесет процента от човечеството имат недефинирани сърдечни центрове  това им създава чувството, че  не са достатъчно добри. Те се стараят да се утвърдят като дават обещания, като се ангажират да правят различни нещата за да впечатлят другите. Това ги прави неудовлетворени, защото не следват стратегията на типа и авторитета си. Освен това може да доведе и до болести на сърцето. Сърдечните заболявания са сред най-разпространените болести в света. Това е резултат на неправилното функциониране на  отворените (недефинирани) сърдечни центрове. Ако имате недефиниран сърдечен център и  се ангажирате с  обещания и дела, които предприемате само за се харесате на другите или да изпълните тяхната воля, вие си причинявате огромен стрес върху сърдечния мускул. И между другото, не става въпрос само за открит (недефиниран) сърдечен център. Тези, които имат дефиниран сърдечен център и не функционират правилно според стратегията и авторитета си,  също е вероятно да имат проблеми със сърцето, стомаха, имунната система, жлъчката. Защото в действителност, важното е дали ще действате правилно или не като същество в този живот, според индивидуалния ви хюман дизайн. Хюман дизайн анализа ни дава възможност да се запознаем и разберем стратегията и авторитета  си и когато ги приложим в живота си, започваме да функционираме по начина, по който това ни е присъщо, тогава всичко останало попада на място си естествено без стрес и напрежение.

Когато имате недефиниран сърдечен център, не сте тук, за да доказвате нещо на някого. Нямате нужда да се доказване пред другите. Работете върху самооценката си. Вие сте тук, за да наблюдавате. Опознавайки себе си и изпълнявайки стратегията на типа и авторитета си, вие ще бъдете  себе си. Това ще ви вдъхнови да правите точните си избори, да живеете хармонично и балансирано в мир със себе си. Следвайки Стратегията и Авторитета си, умът ви вече няма власт да ви контролира. Вече няма власт да контролира решенията, които вземате, и да нарушава тези аспекти на вашата природа, които са от фундаментално значение за това дали ще бъдете здрави в този живот или не. Изборите ви ще станат осъзнати и съгласувани ум/сърце. Животът без здраве не е приятен живот. Следвайте стратегията и авторитета си, поддържайте здраво сърце и блестящ ум.

Разбери как да поръчаш своя хюман дизайн анализ на: 0877 78 78 94 – Рая Петрова

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207451
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031