Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2017 09:36 - Пълнолуние в Стрелец - петнадесети лунен ден
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 927 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пълнолунието продължава два дни преди и два дни след точната фаза. Луната е осветена изцяло от слънчевите лъчи. Светлината е надделяла над тъмнината, активността над пасивността. Земята се намира между Луната и Слънцето, като при това Луната е максимално отдалечена от Слънцето. Това прави Лунния принцип изключително активен и всички области, които са под негово влияние се насищат с енергия и се активизират. Емоциите са в своя максимум, подсъзнанието също се възбужда (безсъние, лунатизъм, ярки сънища, бълнуване), повишава се сексуалността, отприщва се въображението и полета на фантазията, пробуждат се страховете. Затова за хората с нестабилна психика и емоции този период е неблагоприятен. Всички физиологични процеси, протичащи в организма се намират в своя максимум. Трябва да се избягват операциите, защото ще бъдат съпроводени с обилно кървене. В природата тази фаза съответства на разгара на лятото.
Луната е в знак Стрелец
В тези дни Луната придава на хората идеалистична нагласа и лесно разпалва огъня на ентусиазма. Те изпитват жажда за приключения и за проява на авантюризъм. Ограниченията не се приемат, особено от децата. Човек е склонен да проявява интерес към философската страна на живота и към божествената същност, заложена в света. Обзет е от желание за изява на знанията си и от стремеж да ги предаде на другите хора. В междуличностните отношения лесно се проявяват искреност и честност. Реакциите са интуитивни и спонтанни.
Дните са добри за духовна и интелектуална дейност. Благоприятен период за разрешаване на юридически дела, правни въпроси, подаване на жалби и съдебни процеси. Времето е удачно за дълги пътувания, контакти с чужденци, задгранични инвестиции, за покупко-продажба на спортни стоки. Препоръчителни са лечение и профилактични процедури на белите дробове
Неблагоприятен период за дейности, свързани със строителство и за обработване на земя. Необходимо е повишено внимание при излети в планините. Противопоказни са операциите на черния дроб, на бедрата и на жлъчния мехур. Неподходящо време за лечение на кръвта, за донорски процедури и за поставяне на зъбни протези и лечение на зъбите. През тези дни екземите се обострят.
Петнадесети лунен ден
Символ – змей, чакал.
В петнадесети лунен ден се активизират тъмните сили, затова през този ден сме особено уязвими психически. Критичен ден преди пълнолунието, когато се активизира вътрешното начало на всеки човек, поддаващо се на земните съблазни. През този ден трябва да се защитите, да практикувате различни форми на аскетизъм, да побеждавате плътта си, за да бъдете чисти.
Не се препоръчва да започвате през този ден никакви важни дела. В този ден може да имате кошмари. Лош знак на този ден е кавгата. Добре е в този ден да се види куче, дори лаещо.
Полезно е да се яде калина, бобови храни, ечемик. Не бива да се ядат ябълки.
image



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 213539
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930