Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2017 14:53 - Астрология за всеки с Рая
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 416 Коментари: 0 Гласове:
1



image 
В момента Слънцето и Меркурий са в съвпад във Везни. На 08.10.2017 г. е кулминацията на съвпада. Юпитер също е във Везни до 12.10.2017 г.
Ето някои факти за очарователните Везни. Те са всичко друго, но не и злопаметни. Вероятно защото притежават големи сърца. И умеят да прощават. Везните прощават дори когато наистина ги боли. Дори когато разочарованието е било голямо. Правят го, защото знаят, че всеки греши. И че всеки заслужава прошка. Везните са безкрайно щедри и толерантни към останалите. На разположение са винаги, когато смятат, че могат да бъдат полезни. Състрадателни са, широкоскроени и се раздават без задръжки. Те умеят да се наслаждават на живота и учат на това и другите. Радват се на малките неща, защото знаят, че именно те са големите неща. Слънчевият залез, есенния дъжд, ароматът над събуждащия се град, уличният музикант, разговорът на чаша вино с приятели... Всичко това изпълва душата им с истинска наслада, която "заразява" и останалите... Везните притежават свободен дух и големи мечти. Те не признават ограниченията. Душите им са като волни птици в полет. Мечтаят за красиви неща и вярват в осъществяването им. Везните не се вглъбяват в миналото, те извличат уроците си и ги използват, за да живеят по-добре в настоящето. Не се самообвиняват и не обвиняват. Везните са любознателни и търсят нови предизвикателства. Не обичат рутината. Везните са верни приятели.
Когато Меркурий (планетата на разума и комуникациите ) е във Везни (най-хармоничният, справедлив и консенсусен знак от зодиака) от 30.09. до 17.10.2017 г. периодът е подходящ за изясняване на конфликти и сключване на сделки..
Ще се стремим към хармония във взаимоотношенията си с околните. Препоръчително е да избягваме конфликтите и да сме по-отстъпчиви от обикновено, да се стараем да виждаме гледната точка на участниците в ситуациите. Меркурий във Везни е предпоставка за обсъждане на болезнени и неотложни въпроси, които отдавна чакат да бъдат разрешени. Периода е подходящ и за започване на важни начинания, стартиране на проекти, водене на съдебни дела, подписване на договори, сключване на сделки, правене на важни покупки и инвестиции, сключване на брак, както и разтрогването му.
Възможно е на моменти да станем колебливи и да ни бъде трудно да взимаме решения, което да ни забавя и обърква.
Дните, през които Меркурий ще се намира във Везни, ще се отразят най-добре на въздушните знаци Близнаци , Везни и Водолей, както и на хората с лични (Слънце и Луна) планети или Асцендент в тези знаци.
Земните знаци Телец , Дева и Козирог ще имат полза от социални контакти и от приятели. За тях е важно да се вслушат, какво им казват другите, защото е вероятно да бъдат приятно изненадани с брилянтна идея или с добро предложение.
Водните знаци Рак , Скорпион и Риби е възможно да участват в задкулисни договорки и преговори. Те ще имат желание за отделяне от обществения живот и за правене на неща в уединение.
Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще стартират нови партньорства (бизнес или лични), които с времето ще се разгръщат и развиват. Във финансов план се очаква всичко да им се получава. Ще бъдат пълни с идеи, които може да ги отведат до върха.
Астрологични услуги
Рая Петрова
0877 78 78 94



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207701
Постинги: 337
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031