Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2020 09:52 - Астро акценти за март
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 260 Коментари: 0 Гласове:
0



В началото на март акцентът е върху темите на Венера. Венера образува квадрат към Сатурн на 3 март, след това влиза в Телец на 5 март и прави връзка с Уран на 8 март. Стойностите и самочувствието може да се наложи да бъдат предефинирани и отношенията да се изяснят. Може да откриете, че вашите нужди са се променили и че трябва да вземете предвид това обстоятелство.

Пълнолунието на 9 март по оста Дева-Риби, Слънцето е в съвпад с Нептун, също прави стелиум (хармонично свързана) с Марс, Юпитер, Плутон и Сатурн в Козирог. Венера е в съвпад с Уран (в Телец). Време е да реализираме желанията си. В отношенията могат да възникнат интересни и неочаквани възможности, било то да се разрешат конфликтите или да се направят първите стъпки в нещо съвсем ново. Момента е подходящ за притихване в себе си, медитация и съзерцание.

На 20 март Слънцето влиза в Овен. Това е начало на астрологичната година. Астрологичните подписи на тази дата оформят следващите 12 месеца. Марс и Юпитер са в точен съвпад (22 градуса в Козирог) и са много близки до Плутон 24 градуса в Козирог), а Сатурн е на път да напусне Козирога (29 градуса). Старите и новите сили се борят за господство. Време е да се утвърди новото. На 22 март Сатурн влиза във Водолей, където ще остане до началото на юли, преди да се върне отново в Козирог. Това повдига въпроси относно връзката между индивидуалността и колективната, както и границите на личната свобода. На 23 март Марс е в точен съвпад с Плутон (24 градуса в Козирог) и е възможно да ни принуди по безмилостен начин да предприемем действия за лична трансформация. Новолунието на 24 март (11:29ч.) в Овен прави съвпад с Хирон и Лилит, границите на волята и самоутвърждаването могат да станат болезнено осезаеми. В края на месеца, когато Марс навлиза във Водолей на 30 март и е в съвпад със Сатурн е време да действаме разумно и предпазливо. Пазете се от емоционални свръхреакции, ако не успявате незабавно да наложите волята си или ако плановете ви не успяват при първия опит. Грижата и прецизността, която прилагате в този момент, ще бъдат от значение до края на годината, когато Сатурн и Юпитер ще бъдат в точен съвпад във Водолей, точно в зимното слънцестоене. Препоръчително е да проявяваме търпение и такт и да се подготвяме за нови неща.

Как ще се отразят астро акцентите в индивидуален план зависи от вашия личен астро хороскоп и как тези транзити ще ви повлияят лично на вас, може да разберете като заявите изработване на личен астро хороскоп или консултация. Как да го направите може да видите тук: https://www.astropsymag.eu

Рая от АстроПсиМаг консултиране




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 214201
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930