Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2020 13:19 - Слънце и Уран в съвпад
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 233 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.04.2020 13:20


 На Третия ден след Новолунието в Телец, Слънцето и Уран са в точен съвпад (в 6-тия градус).  Уран (планетата на революционните промени и свободата) е планетата управител на Водолей – новият цикъл от време, в което навлизаме сега. Уран влезе в земния Телец през 2018 г. и ще транзитира през знака до 2026 г.  Транзитите му са около 7 години, като редува директно с ретроградно движение, което се случва всяка година - т.е. Уран е ретрограден за около 5 месеца, а в останалите 7 е директен. Уран обикаля зодиакалния кръг за 84 години, затова  свързваме цикъла на Уран с продължителността на живота. При който човек той е успял да се завърне в своята натална позиция може да се каже, че е извървял един пълен житейски цикъл.

Време е отново да си припомним с какво от астрологична гледна точка е свързано това.

Телец оживотворява образа на един от най-старите символи – свещеният бик. В древен Египет той е изобразяван със слънчевия диск между рогата му. Смята се, че бикът Апис е слънчев символ. Негова майка според някои митове е богинята с глава на крава, великата Хатор, която е и едно от въплъщенията на богинята Изида. Много от нас днес поемат лична отговорност за нещата, които си сътворяваме сами. Все повече разбираме езика на символите. И като се вгледаме в образа на бика, откриваме овладяната сила, мощ, за да може да носи диска на слънцето между двата си рога. Слънчевият бог Митра също е изобразяван винаги с бик.  Озарението, идващо от Божествения дух, слиза  в плът на земята. Животворните слънчевите лъчи сега щедро създават земното плодородие.

Точния съвпад между Слънцето и Уран, акцентира не толкова върху земното плодородие, колкото върху необходимостта от промяна, прозрение, сдружаване. Енергията на Слънцето и Уран заедно в земния Телец ще се изрази като ни помогне да развием висшите енергийни центрове, които вече са образувани при новото човечество.  Тяхното влияние води до реализация на принципите: братство, равенство, свобода, основаващи се на любовта. В Астрологията свързваме Уран с резките промени, с неочакваните обрати в живота на човек. Сега Слънцето допълнително усилва тази енергия, осветявайки назрялата необходимост от тотална промяна в съзнанието на всеки индивид. Уран ни носи много идеи, нестандартен начин на мислене, готовност и желание за промяна.

Слънчево – Урановия цикъл ще се разгръща в продължение на цялата година. Следващите му прояви ще наблюдаваме в през август, септември и в края на октомври, когато в природата и в човешката душа става преобразяване.  Все по осезателно ще усещаме случващата се промяната. Нека всеки от нас участва активно в нея. Нека помним, че имаме свободна воля, че сме Божествени СъТворци!  Промените винаги започват отвътре навън. Нека мечтаем, нека визуализираме (чрез езика на символите) Светът, такъв какъвто искаме да бъде. Мирен, свободен, хармонизиран, благоденстващ за всеки и всичко. Нака бъде волята ни!

Очаквайте статиите ми за астро акцентите през май. Пълнолуние в Скорпион и Ретроградна Венера.

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

️ Как това ще ви се  отрази лично можете да разберете чрез лична консултация.

📞 +359 877 78 78 94

Ка можете да поръчате личени анализи вижте тук 💻 : https://www.astropsymag.eu

 

💥💥💥 Повече АстроПсиМаг статии може да откриете тук: http://luckyraya.blog.bg/

💥💥💥 АстроПсиМаг консултация (лична или онлайн) 💥💥💥

цената варира в зависимост от времетраенето

30 минути – 25 лева

60 минути – 35 лева

90 минути – 50 лева

120 минути – 70 лева

За да резервирате своето време в разговор уточняваме въпросите/темите, по които търсите решение и определяме колко ще продължи консултацията (30 мин./60 мин./90 мин./120 мин.).

Уточняваме ден/час на консултацията съобразено с графика ми и начина на плащане (банкова сметка/Еконт/Easy Pay).

Заплащате таксата и ми изпращате снимка на платежното.

Можете да си направите аудио запис на консултацията

Изберете качество на супер достъпни цени.

С обич 💖💖💖 Рая  от АстроПсиМаг консултиране 

📞 +359 877 78 78 94

https://www.astropsymag.eu

lucky888@abv.bg

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 215813
Постинги: 342
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930