Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2020 15:09 - Точно сега са ретроградни четири планети
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 593 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 💥💥💥 💥💥💥
В предишни мои публикации бях споменала, че предстои да пиша за ретроградна Венера в Близнаци, но размислих, ще пиша и за другите три планети, защото темите се преплитат, свързани са с начина ни на мислене, интерпретиране на информацията, планиране и структуриране на живота ни по нов начин, който е свързан с научно-технологичния подход.
 Венера е ретроградна в знак Близнаци от 12 май до 25 юни 2020
 Юпитер е ретрограден в знак Козирог от 14май до 13 септември 2020
 Сатурн е ретрограден в знаците Водолей и Козирог от 11 май до 29 септември 2020
 Плутон е ретраграден в знак Козирог от 25 април до 04 отктомври 2020
Да се съпротивляваме на енергиите на епохата на Водолея (научно-технологичния подход) е пълна загуба на русурси, нашите ресурси от време и потенциали. И защо го казвам, защото след като Сатурн (отговорност/дисциплина/контрол/структура/време) влезе окончателно във Водолей(интелигентен/оригинален/находчив/реформатор/прогресивен/толерантен/общителен) през 2021 ще приеме тези от нас, които сме потънали дълбоко в себе си и сме се трансформирали, по начин който ще ни помогне да изявяваме потенциала си в служба на индивидуалността си и на обществото едновременно. Какво означава, че ще ни приеме?, означава, че ще ни е леко и спокойно въпреки всичко, което предстои да се случва на планетата ни.... А, предстоящето е трудно предсказуемо, защото се променя в съответсвие с мислите, които изпращаме в ефира. Е, някои от нас ще са по-подготвени от други, тези които успеят да си вземат изпита..... 
През 2020 година на всички човешки същества обитаващи планетата Земя им предстои изпит! Затова е и този „вирус“, защото нищо не е случайно. И.... тези които се опитват да прехвърлят личната си отговорност (Сатурн) на Бог, политиците и „тъмните“ сили е време да спрат да се съпротивляват на предстоящите промени и да приемат себе си и света като лична отговорност. Да потънат дълбоко до самото си дъно и като се трансформират да се оттласнат към повърхността нови, и готови за новия свят на възможности..... Водолейски ....... свят....
Венера е любов, а ключова дума за Близнаци е „Аз мисля“. Посланието е очевидно...... „Човеко!, мисли с любов за себе си и света, който обитаваш!“. Мисли чисто и почтено. Това ще ти помогне да спиш като бебе..... Избирай!!!.... (упражняване в отговорност/Сатурн/Козирог) и поемай отговорност за изборите си.... Избирай какво мислиш, на кого се доверяваш, къде и как печелиш и харчиш парите си (парите са енергиен потенциал).
Юпитер (философия/вяра) ретрограден в Козирог (Аз използвам отговорността си) да си създам своя философия и вяра, които служат на мен и другите добре за да спя спокойно и да съм здрав психически, емоционално и физически.
И.....  Плутон (трансформация) ретрограден в Козирог (Аз използвам отговорността си) за да се трансформирам чрез мислите си (Венера/Близнаци) по нов оригинален начин в съответствие с новите енергии (Сатурн/Водолей/Козирог) и Юпитер нова философия и вяра, която служи на мен и света.
Очаквайте статиите ми за:
 💖Слънце в Близнаци
 💖Сверен лунен възел в Близнаци
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Как се отразяват астро акцентите в индивидуален план зависи от вашия личен астро хороскоп и как тези транзити ще ви повлияят лично на вас, може да разберете като заявите изработване на личен астро хороскоп или консултация. 🍀❤️
Ка да поръчате лични анализи вижте тук 💻 : https://www.astropsymag.eu
 📞 +359 877 78 78 94
💥💥💥 АстроПсиМаг консултация (лична или онлайн) 💥💥💥
цената варира в зависимост от времетраенето
30 минути – 25 лева
60 минути – 35 лева
90 минути – 50 лева
120 минути – 70 лева
За да резервирате своето време в разговор уточняваме въпросите/темите, по които търсите решение и определяме колко ще продължи консултацията (30 мин./60 мин./90 мин./120 мин.).
Уточняваме ден/час на консултацията съобразено с графика ми и начина на плащане (банкова сметка/Еконт/Easy Pay).
Заплащате таксата и ми изпращате снимка на платежното.
Можете да си направите аудио запис на консултацията
Изберете качество на супер достъпни цени.
С обич Рая от АстроПсиМаг консултиране
📞 +359 877 78 78 94
https://www.astropsymag.eu
lucky888@abv.bg
💥💥💥 Повече АстроПсиМаг статии може да откриете тук: http://luckyraya.blog.bg/



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207348
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031