Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2020 16:08 - Астро акценти за октомври
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове:
0



💥💥💥💥💥💥

Есенния октомври стартира с Пълнолуние, точно на 1 октомври  по оста Овен/Везни. Луната е в съвпад с Хирон, а Слънцето в опозиция с него. Хирон е нашият лечител/учител. Възможно е да осъзнаем как се нараняваме и да предприемем самостоятелно по пътя на изцелението си на всички нива (физическо/емоционално/ментално).

На 4 октомври Плутон завършва своята ретроградна фаза. Около 09.10.2020 Марс образува квадрат към Плутон, което може да доведе до борба за власт. Възможно е някои от нас безмилостно да  настояват да бъдат приети техните възгледи за единствено верни. Добре е да бъдем толерантни и по внимателни. Да избягваме ненужна конфронтация.

На 11 октомври Слънцето във Везни ще образува три последователни квадратури: първо към Юпитер, а след това на 15 октомври към Плутон  и към Сатурн на 18 октомври.

По време на Новолунието на 16 октомври във Везни ще се усеща мощно напрежение предизвикано от тао-квадратурите. Марс в Овен е в опозиция на Слънцето и Луната и са в квадратури към Юпитер, Сатурн и Плутон в Козирог. Тези аспекти ще създадат критични ситуации с малко пространство за маневриране. Това може да доведе до взимането на смели рисковани решения, които биха ни отвели по-далеч.

Венера в Дева прави опозиция на Нептун на 18 октомври. Ретроградният Меркурий в Скорпион (от 14 октомври) прави опозиция с Уран в Телец.

На 23 октомври Слънцето влиза в Скорпион, а Венера влиза във Везни на 28 октомври и накрая, на 31 октомври, има второ Пълнолуние през този месец по оста Скорпион/Телец. Луната в Телец е в съвпад с непредсказуемия Уран. През последната седмица на октомври може да очакваме изненадващо развитие на нещата с ясно изразена тенденция към промяна.

Стелият на Юпитер, Сатурн и Плутон в Козирог все още е формиращата сила и до края на годината ще сме свидетели на все по ожесточена борба за власт не само на световната сцена, но и в личния живот.

Това се отнася особено за тези от нас, които имат лични планети в последните градуси на Козирог, Овен, Рак и Везни. Приемете предизвикателството! Всичко, което ще  постигнете сега, може да се превърне в стабилна основа за много години напред. Вътрешната стабилност е резултат от самопознанието.

Все по-често ще си даваме сметка за скоростта, с която се материализират мислите и думите ни. И така … когато смятаме, че събитията се развиват по най-благоприятния за нас сценарий, те наистина ще се развиват така и обратното, когато мислим и говорим, че света „ се сгромолясва“, ще получим незабавно потвърждение точно за това. Нека сме отговорни към изборите си. Нагледно и с факти всичко това ще се проявява във всеки избор и лесно ще се вижда избора на другите хора. 

И…., така …., една от важните задачи за този месец за всеки от нас звучи приблизително така: „Фиксирам се върху важните за мен цели, не пилея време и енергия да убеждавам и доказвам правотата си пред когото и да е“! Нашите нови възможности, нашите лични факти за материализация са важни и необходими точно за самите нас. Нека станем по-дръзки в следващите си стъпки и да си позволим да избираме и получаваме все по-мощни и по-значими желания. Така ще изпълним всичко с ново качествено ниво.

Вдъхновен и успешен октомври от мен Рая от АстроПсиМаг - консултиране

 Ка да поръчате лични анализи вижте тук 💻 : https://www.astropsymag.eu

📞 +359 877 78 78 94  lucky888@abv.bg

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 213559
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930