Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2020 11:10 - Внимание!!!
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 201 Коментари: 0 Гласове:
0



 Внимание!!! 💥 💥 💥

Нашите собствени мисли ни разболяват …. 💥

Мисълта на всеки човек носи неговата лична енергийна характеристика, която е  уникална и неповторима, като отпечатъците на пръстите му. Според законите на Вселената, енергията винаги се завръща при своя източник. Всяка наша мисъл рано или късно се завръща при нас с умножена сила, привлякла към себе си сходни, позитивни или негативни енергии. Може да се каже, че „Нашите собствени мисли ни разболяват“.

Лошите ни мисли, критикуването и осъждането, гнева и раздразнението имат разрушително въздействие,  както върху другите, така и върху нас самите. В резултат на това в организма ни се образува отровно вещество, наречено империл, което под формата на кристали се отлага по нервните канали. Постепенно се стига до своеобразното им запушване, което след време води до блокиране на някой от основните енергийни центрове, снабдяващи с енергия определени органи и системи на нашия организъм. В началото проблемът е все още само на ниво енергийно поле и може да се открие единствено от човек, надарен със сензитивни способности. На този етап все още е възможно чрез коригиране на мислите, емоциите и постъпките си да възстановим енергийното си равновесие. Следващата проява на блокиране на жизнената ни енергия е вече видима и осезаема. Ние се разболяваме. Опитите ни за лечение протичат с променлив успех, защото коренът на болестта ни, който е под формата на увреждания в собствената ни енергийна „обвивка“ (нашата аура) си остава. Когато ние критикували или осъждаме някого или себе си, причиняваме вреда преди всичко на себе си, но също и на човека към, който отправяме негативни мисли и чувства. И…!, винаги се случва така, че след  известно време привличаме в живота си, точно това което сме дали. Защото мислите ни и думите ни са живи и работят за или против нас. Най-често ние не си даваме сметка за делата си (мисли/думи/действия), наглед невинни като клюкарството например, и сме склонни, когато ни сполети беда да търсим причината извън себе си.  Започваме да обвиняваме съдбата, лошия си късмет, хората „задето ни завиждат“ или  са ни направили  магия…., и изобщо не ни идва на ум, че причината е в нас самите.

Точно сега е Важно да проумеем, че Творците сме самите ние! От огромно значение за нашето физическо, емоционално и душевно здраве е да разберем реалността на мисловната енергия. Мисълта ни може да руши и да гради. Да убива и да лекува. Да замърсява или „дезинфекцира“ околното пространство. Дори да разрушава или укрепва аурата на планетата ни. Ние сме тези, които избираме за какво да я използваме. Нека бъдем внимателни какво посяваме! Защото, който сее само бурени, сам се лишава от живителната енергия на Слънцето.

Аз съм Рая и мога да ви бъда полезна като AstroPsyMag консултант.

Моята дарба е, че осъществявам контакт с енерго/информационното поле или както го наричат Акашови записи. Въздействам на енергийно ниво при контакт с мен. Зареждам предмети, които стават ваши талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

 

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

 image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207487
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031