Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2020 11:45 - Съвпада между Юпитер и Сатурн във Водолей
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 298 Коментари: 0 Гласове:
0



Старт на съвместно творение с Вселената… нов ред …

В денят на зимното слънцестоене 21 декември 2020 година Юпитер и Сатурн се срещат в 0 градуса и 27 минути във Водолей  

Може все още да не го виждаме, но се заражда нов социален ред…

И…, това не е Новият световен ред, внимателно изработен през последното десетилетие от Козирог, йерархични структури отгоре надолу. Този нов социален ред ще е по „Водолейски“: иновативен, ориентиран към хората, отдолу нагоре и ДА!.., различен...

Нека да поразсъждаваме ….

Има ограничение докъде може да стигне структура отгоре надолу. Точно както всяка голяма империя или организация се сриват рано или късно, структурите отгоре надолу в крайна сметка надживяват целта си и се корумпират.

Истината е, че природата е просто твърде сложна, за да се управлява от универсален тип структура.

Разбира се, има моменти в развитието на съзнанието, когато се нуждаем от правилата и реда на Козирога. Козирогът следва Стрелец. Стрелецът задава визията, но му липсват ресурси и дисциплина, за да превърне тази визия в реалност.

И тук имаме нужда от Козирог. Козирогът, чрез планиране, структура и добро разбиране на природните закони, има силата да трансформира визията на Стрелец в реалност.

Когато изградената от Козирог структура остарее и престане да служи на първоначалното си предназначение се налага да бъде преосмислена и реконструирана.

Дали съвпада между Юпитер и Сатурн, ще донесе реорганизация на съществуващите структури или пълно нулиране на системата? …. Времето ще покаже какво ще се случи...

Юпитер и Сатурн са архитектите на нашата слънчева система. Те не са реформаторите Уран или Плутон. Те няма да обърнат живота ни с главата надолу (Уран), нито ще изтрият безмилостно всичко (Плутон).

Юпитер идва с визията. Сатурн с изпълнението. Те могат да създадат структура, в която има синергия (Юпитер) и е изградена, за да продължи (Сатурн).

И точно защото Юпитер и Сатурн са велики архитекти ..., във Водолей, те ще изградят различен тип структура.

Козирогът е кардинален, земен знак. Козирогът е свързан с МС, най-високата точка от наталната ни карта. Каква структура биха изградили Юпитер и Сатурн заедно в Козирог? Йерархични структури отгоре надолу. И каква структура биха изградили Юпитер и Сатурн във Водолей? За да отговорим на този въпрос, нека си припомним какво означава Водолей.

image
Грифът  на Водолей е две електромагнитни вълни, символ за информация, която идва не от самите нас (Близнаци), нито от други хора (Везни), а от висшия разум на Вселената.

Предишният знак, Козирог, се занимава с изпълнението на конкретен материален план, Водолеят е на път да дойде с нова визия, с нова архитектура,  нещо, което не се основава на материалните реалности на Козирог, а е вдъхновено от самата Вселена.

Водолей се управлява от две планети Сатурн и Уран. Сатурн и Уран са различни и ние откриваме този парадокс в основната природа на Водолея. Водолей е фиксиран знак, който обича структурата. Водолей е и въздушен знак, който обича да свързва хората и идеите. Когато комбинираме „фиксацията“ с „въздуха“, получаваме невидими връзки, които са метафора за приятелство,  силни и гъвкави връзки и структури. Самият интернет или световната мрежа е невидима информационна мрежа. И интернет, и социалните медии са свързани.

Сатурн е Земята. Уран е небето. Импулсът на Уран идва внезапно все едно „от небето“ (с висше), но има също толкова смисъл, колкото и прозрението на Сатурн, което се корени в интелигентността на природата.

За да се докоснем до интелигентността на Уран, е важно да сме изградили връзка с интуицията си, защото същественото наистина е невидимо за окото.

За да разберем как Водолей изгражда структури, можем да наблюдаваме паяците. За разлика от пирамидалните структури отгоре надолу, които служат на предварително определена цел, паяжината се развива органично и отчита средата си.

Паякът започва с малки спредове, той търси възможности и намира най-естествения начин да продължи напред. Резултатът?... Органична, гъвкава и  трайна структура.

Връзката между Юпитер и Сатурн във Водолей това е старта на съвместно творение с Вселената…

В ерата на Водолея йерархичните структури няма да оцелеят. Водолеят признава уникалността на индивида (Лъв, противоположният знак) и обединява тези уникални таланти и дарби, за да създаде нещо, което е по-голямо от сумата на неговите части. С Водолей не можем да имаме предварително определени цели или програми диктувани от горе надолу (от елита към народа). С Водолей целите излизат отвътре навън (съвкупност от целите на индивидите). Програмата на Водолея се развива непрекъснато, защото ние, хората, непрекъснато се развиваме. С Водолей не знаем какво ще ни донесе бъдещето. Знанието какво ще донесе бъдещето означава застой.

Съвпада между Юпитер и Сатурн на 21 декември 2020 г. е нашата възможност, нашата отговорност и нашето задължение да се включим и да създадем по-добро бъдеще за себе си, и за бъдещите поколения. Нека възприемем тази възможност сериозно, защото  това може да е един от най-важните моменти от настоящия ни живот.

Аз съм Рая и мога да ви бъда полезна като:

AstroPsyMag консултант и треньор по личностно развитие.

Моята дарба е, че осъществявам контакт с енерго/информационното поле или както го наричат Акашови записи. Въздействам на енергийно ниво при контакт с мен. Зареждам предмети, които стават ваши талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на: 📞 +359 877 78 78 94, или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

 

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

 

💥 Весели и спокойни празници! Нека през новата година светлината да свети по-силно и да огрява пътища, които са изпълними за всички ни. Да бъде мир, радост и любов по пътя ни!

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 215193
Постинги: 342
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930