Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2021 17:40 - Новолуние в Козирог на 13.01.2021 г. в 07:03 ч.
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 2185 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Плутон е в съвпад с новолунието. Меркурий, Юпитерер и Сатурн във Водолей са в квадрат с Марс и Уран в Телец и в секстил с Хирон в Овен. Венера в Козирог е в тригон с Марс и Уран в Телец. Това са основните аспекти на първото новолуние за 2021 година. Ето какво можем да очакваме: Вътрешно могъщество,  сила за трансформация и влияние върху събитията (съвпада на Плутон с новолунието). И все пак е добре да сме внимателни за манипулация в общуването ни с цел упражняване на власт и контрол. Важно ще е да не се доверяваме сляпо на каквато и да е информация и внимателно да проверяваме достоверността на източниците си. Наложително е да правим това като съчетаваме интуитивните си усещания с логиката на разума. Добре ще е да намерим общност от съмишленици.  Имаме възможност за ясно виждане и аналитичен капацитет (съвпада на Меркурий, Юпитерер и Сатурн във Водолей). Аспектите на този съвпад с Хирон в Овен и Марс и Уран в Телец ще създадат ситуация, чрез която ще имаме възможност за вътрешно изцеление, пълна трансформация и проглеждане за да открием призванието си и да му се отдадем изцяло. Меркурий е ретрограден във Водолей, така че общувайте преди всичко със себе си, пробудете се, помъдрейте, преоткрийте се, сътворете си визия за изграждането на новата ви реалност, намерете съмишленици. Фокусирайте се върху тези неща до следващото новолуние! «
image

Очаквайте следващите ми статии

💥 Астропсихологичните анализи на рождената ви дата могат да ви бъдат полезни при изграждането на личната ви визия за предстоящите дни и месеци. Колкото по-добре познавате себе си и мотивите си, толкова по-голяма е вашата вътрешна свобода и способността да избирате как да реагирате на събитията. Върху какви цели лично за вас е важно да съсредоточите живота си или как най-добре да интегрирате променените условия в живота си. Анализите на AstroPsyMag ви показват какво ще повлияе на живота ви в близко бъдеще.

💥 Аз съм Рая и мога да ви бъда полезна като AstroPsyMag консултант и треньор по личностно развитие.

Моята дарба е, че осъществявам контакт с енерго/информационното поле или както го наричат Акашови записи. Въздействам на енергийно ниво при контакт с мен. Зареждам предмети, които стават ваши талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

  




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207431
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031