ѕотребителски вход

«апомни ме | –егистраци€
ѕостинг
29.01 12:23 - јстро акценти за февруари 2021
јвтор: luckyraya  атегори€: Ѕизнес   
ѕрочетен: 163  оментари: 0 √ласове:
1јстро акценти за февруари

YZP"}aШью§

Ш“очно на 01.02.2021 г. ¬енера влиза във ¬одолей и се присъедин€ва към компани€та от: —лънце, ћеркурий, ёпитер и —атурн. ѕолучава се концентраци€ на ¬одолейска енерги€.

aћеркурий е ретрограден във ¬одолей до 21.02.2021 г... ћомента е подход€щ за ревизи€ на поведението ни, на подходите ни, на мотивите ни и изобщо на начина, по който си взаимодействаме със света. " ќбмислете добре какви са вашите връзки и контакти във всички житейски сфери.  ак ви карат да се чуствата? «ащо ги подържате?  омуникаци€та е важна част от осъществ€ването ни. —ъставете си план P и действате след 21.02.2021 г..

a‘евруари стартира с Ћуна във ¬езни, ко€то прави тригон със стелиума във ¬одолей.

a’ирон в ќвен прави секстил със стелиума във ¬одолей и е в опозици€ на Ћуната. ќбразува се фигурата „клин“ с триъгълна форма. “ази енерги€ ще ни даде възможност в първите три дни на месеца да се освободим от болките и тревогите си, и да се свържем с вътрешната си лечебна мъдрост.

aћарс и ”ран са в “елец и прав€т квадрат към стелиума във ¬одолей. 04.02.2021 г. е ден, в който може да се създаде напрагната ситуаци€, защото имаме тао-квадратури между Ћуната в —корпион, стелиума във ¬одолей и ћарс и ”ран. ’ората, които имат —лънце, Ћуна и ј— в знаците: “елец, —корпион и ¬одолей е препоръчително да са по-внимателни, †търпеливи и толерантни за да избегнат конфликтни ситуации. Ћуна в —корпион ще изостри интуици€та ви, ще сте на€сно с мотивите на другите, затова се пазете да не избухнете в опита си да разобличите опонентите си. ѕомнете, че мира и любовта са по-силни от войната. ќткрийте начин да решите ситуаци€та мирно. †

aЌоволунието на 11.02.2021 г. внас€ свежест и наситена водолейска енерги€. »маме четири планети в този знак + —лънцето и Ћуната. Ќоволунието е в тригон към —еверни€ възел в Ѕлизнаци. ¬ъзможно е да ни просветне. —ледете за стати€та ми специално за новолунието. Ќастъпва и китайската нова година.

aЌептун в –иби е в квадрат към —еверни€ възел през цели€ месец. Ѕъдете внимателни към информаци€та. ѕазете се от заблуди. ¬слушвайте се в себе си. ƒовер€вайте се на вътрешни€ си глас. †

aЌа 18.02.2021 г. —лънцето влиза в –иби

a—лед 21.02.2021 г. ћергурий тръгва напред, ћарс в “елец прави тригон с ѕлутон в  озирог. “ези от нас, които са успели да структурират правилно енерги€та си и са се възползвали от максималното си взаимодействие с космичните енергии, сега могат да стартират реализирането на плановете си. YZP

aЌа 26.02.2021 г. ¬енера влиза в –иби и прави тао-квадрат с Ћуната в ƒева и ћарс в “елец. ¬ечерта на този ден може да възникнат конфликтни ситуации свързани с любов, материални ресурси и ред.

aЌа 27.02.2021 г. е пълнолунието в ƒева с преобладаващо хармонични аспекти. —ледете за стати€та ми специално за пълнолунието.

YZ 💥 јстропсихологичните анализи на рождената ви дата могат да ви бъдат полезни при изграждането на личната ви визи€ за предсто€щите дни и месеци.  олкото по-добре познавате себе си и мотивите си, толкова по-гол€ма е вашата вътрешна свобода и способността да избирате как да реагирате на събити€та. ¬ърху какви цели лично за вас е важно да съсредоточите живота си или как най-добре да интегрирате променените услови€ в живота си. јнализите на AstroPsyMag ви показват какво ще повли€е на живота ви в близко бъдеще.

💥 јз съм –а€ и мога да ви бъда полезна като AstroPsyMag консултант и треньор по личностно развитие.

ћо€та дарба е, че осъществ€вам контакт с енерго/информационното поле или както го наричат јкашови записи. ¬ъздействам на енергийно ниво при контакт с мен. «ареждам предмети, които стават ваши талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. »мам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. ѕрав€ това чрез срещи на живо, онлайн или изготв€м писмени анализи.

ћожете да резервирате своето лично време за консултаци€ или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:† lucky888@abv.bg

 а да поръчате лични анализи или консултаци€ вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu
√ласувай:
2
1


¬ълнообразно


—ледващ постинг
ѕредишен постинг

Ќ€ма коментари
“ърсене

«а този блог
јвтор: luckyraya
 атегори€: Ѕизнес
ѕрочетен: 55397
ѕостинги: 139
 оментари: 13
√ласове: 103
јрхив
 алендар
«  ёни, 2021  
ѕ¬ѕЌ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930