Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2021 05:30 - Денят е специален! Това е моят подарък за теб!
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 293 Коментари: 0 Гласове:
0



Денят 02.02.2021 е специален!

Моят подарък за вас е гадаене с няколко вида карти.

Посланието се отнася за всеки до, който достигне.

Таро картата за деня е: Магът 1

Магьосникът представлява човек, който е в състояние да постигне целите си чрез творческите си способности и уменията си да използва инструментите, с които разполага. Магьосникът символизира началото на нещо ново, момента в който всичко е възможно. Това може да бъде началото на нова връзка, раждането на нова идея или творчески проект или финансова стратегия. Магьосникът е уверен човек, който реализира пълния си потенциал, като съсредоточава вниманието и енергията си върху текущата задача. Това включва дори използването на магия. От отрицателната страна, магьосникът представлява егоизъм, предателство и прекомерна самоувереност, подвеждайки хората да правят погрешни избори.

Ключови думи: работа, ново начало, дейност, преумора!

Астрологично съответствие: Меркурий

Богините

Диана – Непоколебимо намерение! Нека всичките ни  мисли, чувсва и дела бъдат неотклонно насочени към изпълнение на целите ни. Така ще оставим следа в живота. Решителност означава да се придържаме към целите си и да не позволяваме на външните сили да ни разколебават. Нека си представим, че сме могъщ дъб с корени, дълбоко вкоренени в Майката Земя. Да почувстваме своята сила, устойчивост и стабилен разтеж. Ние знаем, че каквото и да става ще успеем.  Поемаме отговорност за тялото си, за плановете си, за мислите си и ги насочваме към целите си. Определяме мъдро приоритетите си и действаме съобразно с тях. Поемаме контрола върху ежедневните си задачи. Освобождаваме се от съмненията си. Избягваме скептиците и песимистите.

 

Ангелски

Пречиствай се! – Ежедневието ни е свързано с поемането на токсични енергии, които е наложително да пречистваме. Вие сте много чувствителни и състрадателни, и сте склони да приемате страховете и негативните емоции на другите. Възможно е също вие самите да изпитвате страх, съмнения, тревоги и т.н. и сами да се „тровите“. Независимо от физическия източник, имате нужда да прочиствате ежедневно енергийното си поле.

И-дзин

Издигане

Това е период на бавен и постепенен растеж. Не насилвайте нещата и култивирайте своите качества и умения. Рано или късно вашите старания ще бъдат възнаградени. Продължете напред без страх.

Руни

Жизнени сили, креативност

Това е много благодатна руна в случай, че сте се захванали с нещо ново. Тя символизира прилив на енергия. Възползвайте се от този благоприятен период да напреднете в сферите, където се изисква креативност, енергичност, работа, учене.

Обща оценка:ООПРОДУКТИВНОСТ, ПЕЧАЛБА

Възнаграден труд, просперитет, продуктивност и удовлетворение. Благополучие и признание, извоювано с труд и търпение.

Гледането с карти е процесът на извличане на информация, с помощта на специфична подредба на картите. Чрез езикът на символите осъществяваме "проникване" в истината за нашето Висше Аз. Картите ни показват това, което ние знаем дълбоко в себе си. Копнежите и задачите на Душата ни.

💥 Аз съм Рая и мога да ви бъда полезна като AstroPsyMag консултант и треньор по личностно развитие.

Моята дарба е, че осъществявам контакт с енерго/информационното поле или както го наричат Акашови записи. Въздействам на енергийно ниво при контакт с мен. Зареждам предмети, които стават ваши талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

 image

 

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 215906
Постинги: 342
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930