Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2021 11:46 - Всяка болка се лекува с любов
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 225 Коментари: 0 Гласове:
0



Болестта съдържа и изцелението! За да открием лека за болката ни е важно да я разберем. Нещо от миналото крещи да бъде разпознато и няма да ни остави на мира, докато не му дадем дължимото...

Възстановяването започва едва когато започнем да се вслушваме какво се опитва да ни каже болката. Болката насочва вниманието ни към нашите проблеми, но само частично, чрез проява на груби и неясни симптоми. Тя ни показва, че се притесняваме, но не може да ни каже за какво и защо. Налага се да анализираме себе си и често това продължава  месеци и години, вероятно с помощта на експерти.

Ние просто не забелязваме, че сме хронично тревожни, изпълнен с омраза към себе си и на косъм от непреодолимо отчаяние и ярост.

Всяка житейска криза на моменти може да изглежда като смъртна присъда. Но!!! … Всяка криза е и възможност да рестартираме живота си. И винаги се оказва, че е за добро.

Можем да се превърнем в заложници на себе си, когато се чувстваме като жертви. Хората понякога се чувстват така, сякаш са изпаднали в ситуация, от която не могат да се измъкнат. И сякаш нямат нито избор, нито контрол.

Смятам, че човек винаги има избор. Може да се наложи да почакаме, за да намерим подходящия начин да излезем от дадена неприятна ситуация. Но!!! … Винаги имаме избор как да реагираме. Например всеки казва, че иска да е щастлив. Проблемът е, че много често си намираме причини да се оплакваме и да изразяваме недоволството си, но не намираме причини да сме доволни и благодарни. Така ставаме заложници на нашите емоции. Неразбраните и не освободени, чрез прошката емоции са източниците на болката.

Всяка болка се лекува с любов към себе си …. Който обича себе си има любов и за света!

💥 Аз съм Рая Аейша от AstroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна като таро консултант, треньор по личностно развитие и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

💥 Изработвам лични талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 215999
Постинги: 342
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930