Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2021 10:39 - Астро акценти за април 2021
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 875 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Април стартира със съвпад между Слънцето, Венера и Хирон в Овен. Меркурий и Нептун също са в съвпад в Риби. Марс и Северния възел са в съвпад в Близнаци. Юпитер и Сатурн са във Водолей. Уран е в Телец и Плутон е в Козирог. Преобладаващите аспекти са хармонични (предимно бисекстили). Но!!!..., заради квадратурите между Меркурий и Нептун (Риби) и Марс и Северния възел (Близнаци) е необходимо в първите дни на април да сме по внимателни за взаимоотношенията си, необходими са повече търпение и такт, защото възприятията ни са замъглени и мисленето ни не е много ясно. Важно е да внимаваме на каква информация се доверяваме за да избегнем опитите за манипулация. С влизането на Меркурий в Овен на 4 април, несигурността бързо ще изчезне. Въпреки това, Меркурий ще образува съвпад с Хирон на 9 април и в същото време Марс е в квадрат с Нептун и Луната. Препоръчително е да се стремим към открита, ясна, точна и конкретна комуникация. Неясните и особено умишлено заблуждаващите (лъжовни) съобщения могат да доведат до значително объркване.

По време на Новолунието  в Овен на 12 април, Венера (Овен) е в квадрат с Плутон (Козирог). Много наши желания искат да бъдат удовлетворени. Време е за активни действия. Отлагането ще ни напряга вътрешно и ще ни прави тревожни. Важно е да сме наясно на какво даваме старт, защото точно това ще бъде активно през цялата година.

►Венера ще влезе в земния Телец на 14 април.

►На 16 април Слънцето ще е в квадрат с Плутон, а  Луната е близо до северния си възел.

►На 17 април Марс (Близнаци) образува тригон с Юпитер (Водолей).

►На 20 април Слънцето  влиза в Телец.

►Венера и Меркурий образуват съвпад с Уран на 23 и 24 април, Марс влиза в Рак.

►На 25 април Венера и Меркурий са в квадрат  със Сатурн във Водолей.

По време на Пълнолунието в Скорпион на 27 април ще се усеща напрежение, заради тао-квадрата между Слънцето,  Луната и Сатурн. Точно в момента на пълнолунието Плутон ще обърне хода си, става ретрограден. Плунон е планетата управител на Скорпион. Слънцето е ще направи точен съвпад с Уран на 30 април. Това, което ще се случва през тези дни, трудно може да бъде пренебрегнато, защото  носи трансформация на обществото. Възможна е и динамика на фондовите пазари, също и промяна по върховете на властта.  Големите трансформации в обществото зависят от мъдростта на индивидите. Всеки от нас носи отговорност за бъдещето ни.

💥 Аз съм Рая Аейша от AstroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна като таро консултант, треньор по личностно развитие и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

💥 Изработвам лични талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 213875
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930