Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2021 15:36 - Астро акценти за май
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 192 Коментари: 0 Гласове:
-1



Започналите в края на миналата година епохални промени в колективната структура, ще ни предизвикват още дълго време и се нуждаят от конкретни отговори. Адекватен израз на енергийното влияние на Сатурн/Юпитер във Водолей през тази година ще е да се експериментира с промените по-скоро в индивидуален план и закачливо  да се правят малки стъпки към децентрализирани решения.

На 2 май Меркурий, в последните градуси на Телец, образува тригон до Плутон, а след това и квадрат с Юпитер на 3 май. Слънцето, все още оцветено от връзката си с революционния Уран в края на април, образува квадрат с Луната и Сатурн във Водолей. Пукнатините, които са се образували навсякъде през последните месеци, може би вече са се превърнали в дълбоки дупки. Възможно е напрежение във взаимоотношенията, заради упоритото настояване за фиксирани идеи и твърди мирогледи и аргументи, което води до неприятни усещания. Нека се опитаме да бъдем по адаптивни и толерантни. Добрата новина е, че след 05.05.2021 Меркурий влиза в знака на комуникативните Близнаци, Венера е в тригон с Плутон на 6 май, квадрат с Юпитер на 8-ми, а на 9 май влиза в Близнаци и по този начин отново ни дава шанс да станем по-конструктивни.

По време на Новолунието в Телец на 11 май в 22:02 ч. на 21-вия градус, Меркурий прави точен съвпад със Северния възел в Близнаци и тригон със Сатурн (на 12 май). Марс в Рак образува квадрат към Хирон в Овен. Препоръчително е по това време да сме внимателни как общуваме, защото е възможно да бъдем провокирани да обърнем внимание на стари не изцелени все още рани. Всички имаме склонност да се отнасяме пренебрежително към грижата за себе си. Новите енергии постоянно ще ни напомнят, че най-важното е да се грижим за себе си на всички нива (физическо/ментално/духовно). Бихме могли да се възползваме от подходящите вибрации за да изразим собствените си нужди открито и директно, като по този начин сме полезни на себе си и на другите.

На 14 май Юпитер влиза в Риби за малко до 28 юли, след което отново ще транзитира през Водолей до края на годината. Ще има по-голям акцент върху връзката, а не върху раздялата и духовните и алтруистични теми ще придобият все по-голямо значение.

На 21 май Слънцето влиза в Близнаци и образува квадрат с Юпитер в първия градус. В същото време Луната е в опозиция на Нептун в Риби и квадрат с Меркурий в Близнаци. Възможно е да осъзнаем, че всички сме свързани по много начини, независимо дали ни харесва или не.

На 23 май Сатурн започва своята ретроградна фаза във Водолей. Това, което е започнало да се оформя в средата на февруари, отново ще бъде преразгледано и консолидирано.

Пълнолунието в Стрелец на 26 май в 14:14ч. е свързано с лунно затъмнение. Меркурий и Венера са в съвпад в Близнаци и образуват квадрат с Нептун в Риби (от 25 до 27). През тези дни можем да сме вдъхновени с нови креативни идеи, Но!!!, може да си създадем илюзорни представи. С ретроградния Меркурий от 30 май до 23 юни може дори да е уместно да се отложат важните решения.

Тези от нас, които имат Слънце, Луна или Асцендент в  първите градуси на знаците Риби, Близнаци, Дева или Стрелец ще усетят прилив и разширение от енергията на Юпитер.

 

Лунното затъмнение на 26 май бележи началото на цикъла на затъмненията през 2021 г. Затъмненията са мощни задействащи фактори и могат да активират определени точки от личния ви хороскоп.

Можете да разберете какви са темите, които това лунно затъмнение и последвалото го слънчево затъмнение от 10 юни ще бъдат засегнати във вашия  живот като си резервирате консултация.

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна като: астрололог, таро консултант, треньор по личностно развитие и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

💥 Изработвам лични талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

image

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 213976
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930