Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2021 23:01 - Изтеглих карта от Ошо таро!
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 954 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НовоЛунието в Телец настъпи! 

Изтеглих карта от Ошо таро! Посланието е чудесно! Пожелавам ви смелост да споделяте себе си открито и с любов!

Споделяне

С издигането към четвъртия център - сърцето - целият ти живот става споделяне на любов. Третият център е създал изобилието от любов. Стигайки до третия център в своята медитация, си станал толкова изпълнен с любов, със състрадание, че искаш да споделяш. Това става в четвъртия център, сърцето. Ето защо дори в обикновения свят хората мислят, че любовта идва от сърцето. Така са чували, така казват другите хора. Самите те не знаят, защото никога не са достигали това място. Медитиращият най-после пристига в сърцето си. С издигането към центъра на съществото му - третия център - в него е избухнала експлозия от любов и състрадание, радост, блаженство и благословия с такава сила, че е ударила и отворила сърцето. Сърцето е точно в средата на седемте центъра - три под него и три над него. Намираш се точно в средата.

Кралицата на огъня е толкова богата, че може да си позволява да дава. На нея дори не й хрумва да прави инвентар или да заделя нещо за после. Своите съкровища тя раздава без ограничения, приканвайки всички да си вземат от изобилието и светлината, която я обгръща.

Когато изтеглиш тази карта, това показва, че ти също се намираш в положение, в което имаш възможност да споделиш своята любов, радост и смях. И в споделянето откриваш, че се чувстваш още по-пълен.

Не е нужно да ходиш където и да е или да полагаш някакви специални усилия. Ще откриеш, че си в състояние да се наслаждаваш на чувствеността без желание да притежаваш другия, без привързване, че можеш с еднакво чувство на съзидателност да дадеш живот на дете и на нов проект.

Всичко в живота ти като че ли "си идва на мястото" сега. Наслади се на усещането, центрирай се в него и нека изобилието в теб и около теб да се лее ....

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна като: астролог, таро консултант, треньор по личностно развитие и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

image

 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207457
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031