Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2021 15:59 - Ошо Таро за деня ... Миг по миг
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 556 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Дъга:Овладяване на материята

Миналото вече го няма, а бъдещето още не е дошло  и двете ненужно се движат в посоки, които не съществуват. Едното е съществувало, но вече не съществува, а другото още не е започнало да съществува. Единственият нормален човек е този, който живее миг за миг, чиято стрела е насочена към момента, който е винаги тук и сега, където и да е. Цялото му съзнание, цялото му същество е погълнато от реалността на момента. Това е единствената вярна посока. Само такъв човек може да влезе през златната порта. Настоящето е златната порта. Тук-сега е златната порта... А в настоящето можеш да бъдеш само ако си неамбициозен, без желание да се сдобиеш с власт, пари, престиж, дори просветление, защото амбицията те води в бъдещето. Само неамбициозният може да остане в настоящето. Човекът, който иска да бъде в настоящето, просто вижда портата и  влиза. Опитът ще дойде, но той не бива да е предварително планиран.

Докато стъпва по камъните, този човек се движи леко и несериозно и същевременно с абсолютна концентрация и балансираност. Зад полюшващите се, вечно течащи води се виждат сгради, на заден план като че ли има град. Мъжът е сред тълпата и в същото време е извън нея, поддържайки равновесие и способен да наблюдава отгоре. Тази карта ни предизвиква да изоставим мислите за други места и времена и да бъдем будни за това, което се случва тук и сега. Животът е океан, в който можеш да играеш, ако зарежеш своите преценки, предпочитания и привързаността към дългосрочните планове. Бъди отворен за това, което срещаш по пътя си. И не се тревожи, ако се спънеш и паднеш,  просто стани, изтупай се, посмей се добре и продължи.

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна като таро консултант, треньор по личностно развитие и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

 image

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207545
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031