Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2021 13:04 - Астро акценти за юни
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 1424 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Месец юни е изцяло под влиянието на квадрата Сатурн-Уран, който става точен за втори път на 15-ти. Централната тема на този квадрат е напрежението между индивидуалната свобода и социалната ограниченост. Сатурн е ретрограден по време на тази втора връзка. Голяма част от започнатото през последните месеци сега трябва да бъде прегледано, коригирано и стабилизирано. С малко дързост и смелост, обмисляне и постоянство вече могат да се предприемат малки, но важни стъпки напред към ново саморазбиране.

Първите дни на юни ще покажат колко добре успяваме да насочим енергията в конструктивни пътища. В периода 2-4 юни ще се образуват два тригона мужду Слънцето в Близнаци и Сатурн във Водолей, и Венера в Рак и Юпитер в Риби. Момента е подходящ да си взаимодействаме открито и честно с партньорите ни (лични/служебни връзки) Добре е да обсъдим чувствата и страхове си.

На 5 юни Марс в Рак и Плутон в Козирог са в опозиция, Луната в Овен е в квадрат и към двете (тао-квадрат). Меркурий в Близнаци е в квадрат с Нептун в Риби. Възможно е някой от нас да се безпокоят за сигурността си, да изпаднат в илюзии, да драматизират повече, да бъдат по-емоционални и дори манипулативни. Реалните или илюзорните сценарии на заплаха могат да доведат до инстинктивни и бурни реакции. Препоръчително е да практикуваме техники за емоционално освобождение, релаксация и медитация. 

На 10 юни е Новолунието в Близнаците със слънчево затъмнение (за лична интерпретация на затъмнението може да се свържете с мен за консултация). Новолунието е в квадрат с Нептун и съвпад с Меркурий. Ден по-късно Марс влиза в Лъв, а на 12 юни Венера прави квадрат с Хирон в Овен. Настроението ни се променя мистично и идеалистично. Ще бъдем вдъхновени за нови творчески проекти.

15 юни е ден, в който във въздуха ще се усеща намек за революция (драстична промяна), породена от квадрата между Сатурн и Уран. Засегнати ще са повече тези от нас, които имат Слънце, Луна, Асцентен или МС в знаците Водолей и Телец. Енергията създадена от тази квадратура е с непредсказуемата динамика. Препоръчително е да се настроим и да сме в готовност да видим това, което все още не се вижда…. ♥♥♥

На 20 юни Юпитер започва своята ретроградна фаза (до 18 октомври). Ще се отпуснем и настроим миролюбиво и състрадателно. Ще се наслаждаваме на лятото, ще се вдъхновим за съзерцание на красотата около нас.

Слънцето влиза в Рак на 21 юни, а Венера образува тригон с Нептун. Меркурий отново се насочва директно на 23-ти, а Слънцето е в тригон към Юпитер.

По време на Пълнолунието в Козирог на 24 юни, Венера е в опозиция с Плутон, преди да влезе в Лъв на 27 юни. Време е да се отпуснем и да се поглезим с нещо хубаво. Очаква ни блаженство и наслада …. Все още сме на половината път през една изключителна година, която ни носи изненади и предизвикателства…. ♥♥♥

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна като: астрололог, таро консултант, треньор по личностно развитие и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

💥 Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

 image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 216020
Постинги: 342
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930