Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2021 14:04 - Астро акценти за август
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 595 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Новият месец стартира с точен съвпад между Слънцето и Меркурий в Лъв, които са в опозиция на Сатурн (Водолей) и са в секстил със Северния лунен възел (Близнаци), който е в тригон със Сатурн. Тези аспекти подпомагат креативността ни в общуването и изразяването на потенциала ни, когато сме осъзнали посоката си. Определили сме ясно и точно философско-идеологичните си  възгледи и сме готови да ги следваме.

Към горните аспекти се включва и Хирон в Овен, който участва в два бисекстила. Тази енергия ще ни даде възможност хармонично да се изцелим.

Луната и Уран са в съвпад в Телец и формират още един бисекстил с Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Интуитивно и с любов ще стартираме вътрешната си трансформация.

Марс стартира транзита си през Дева и е в опозиция на Юпитер в Риби. Полезно е да оценим силните си страни и да ги приложим в служба за общото благо.

Венера транзитира през Дева и е в тригон с Уран в Телец.

Квадратурата между Сатурн и Уран (Водолей/Телец) се активира от съвпада между Слънцето и Меркурий в Лъв и се образува тао-квадратура. Ситуации възникващи от нищото ще ни провокират към осъзнатост, щедрост и благородство.

На 08.08.2021 в 16:50 ч. е новолунието в Лъв. Следете за специалната ми статия.

На 22.08.2021 в 15 ч. е второто пълнолуние във Водолей.  Следете за специалната ми статия.

Месецът е подходящ за размисли…. ♥♥♥

Цитат от предишната ми статия за пълнолунието във Водолей „ Дните от 23 юли до 8 септември са свързани с Честванията на звездата Сириус и се извършват ритуали към Сириус, които помагат да се включим и настроим към канала Земя-Сириус, използван от адептите още от древния Египет. В този период енергията на цялото ще ни завладява. Всеки ще се чувства изпълнен с нея. Ще можем да се почувстваме свързани с всичко, което Е! Препоръчително е да се оставим на тишината да проникне колкото е възможно по-дълбоко в нас за да разберем нейното значение…“

Първите десетилетия на новия век изискват съзнателно усилие на всеки от нас за да излекуваме наранената планета и себе си от свръх-агресивността, егоизма, алчността, безотговорността и прекаленото привързване към материалното. Все още сме егоистични и алчни потребители, които не осъзнават как ограбват себе си и разрушават своят собствен дом-планетата.

Изборът се прави на базата на анализ и осмисляне на информацията (истина или лъжа/пропаганда или манипулация). Бъдещето е в ръцете на всеки човек!

Мислите – те са нашето оръжие! Сега е важно да игнорираме всяко негативно внушение, да не го подхранваме със силата на вяра ни. Важно е ясно и точно да насочваме вярата си за постигането на нашите цели. Важно е да сме бдителни към провокациите на тези, които искат да ни манипулират за да работим в техен интерес, изключвайки нашето благополучие. Нека мислим самостоятелно! Да избираме всичките си  решения самостоятелно! Да не забравяме, че всяка власт се крепи на силата на внушението, която ние поддържаме с вяра си.

В този свят истински живеят само силните,  слабите оцеляват. Нека се събудим и да живеем, изразявайки истински творческия си потенциал. От всеки един от нас зависи здравето, красотата, мира, радостта и любовта, които търсим в света. Да го създадем заедно сега!

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

💥 Мога да ви бъда полезна като: таро консултант, треньор по личностно развитие, изработване на лични талисмани и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

💥 Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

image

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. anetta - : )
29.07.2021 14:24
Още ли има хора, които вярват в тези неща?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207287
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031