Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2021 11:35 - В първите часове след Новолунието е препоръчително да се свържем с Духа на парите
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Повечето от нас вече осъзнават, че във видимия материален свят се съдържа невидима енергия. Всичко е енергия! Специфични електро-магнитни вълни и частици, трептящи с различна честота.

И…!!!, ПАРИТЕ също са енергия!

Естеството на света, в който живеем е такъв, че е необходимо да имаме пари, за да можем да осъществим потенциала си. В парите е вложена енергията, която разменяме за да имаме къде да живеем, да имаме дрехи за тялото си, да се храним всеки ден, да можем да изразяваме себе си творчески. Най-основните неща в живота се обменят за пари, следователно те са извънредно важни.

Важно е да разберем, че парите не са зло. Някои хора използват парите по отрицателен начин, но сами по себе си парите нямат нищо общо с това как ние решаваме да ги използваме. Когато осъществим контакт с енергията на парите, сами ще се уверим в това. Те включват всичко, те са съзидателни, те са грижовни. Енергията им е топла и красива.

Ще споделя с вас едно упражнение, което ще ви помогне да изпитате това…..

Поставете банкнотата между дланите си (като в молитвен жест) и поставете ръцете си на нивото на сърцето. Представете си, че сте на среща с нов приятел, който имате желание да опознаете. Позволете на  енергията на парите да ви се представи. Дайте ѝ позволение да изрази себе си в енергийното ви поле. Дръжте парите между дланите си и изчистете ума си. Почувствайте банкнотата! Позволете ѝ да бъде там! …. Ще започнете да я усещате топла. Това е първият знак, че започвате да осъществявате вашата връзка с енергията на парите. Те са топли. ….. Поздравете тази нова енергия …. кажете „Здравей Дух на парите! … Благодаря Ти, че се свърза с мен позволявам Ти да изразяваш себе си чрез мен по всякакъв начин. Добре дошъл в живота ми!“ …. След това само чувствайте и слушайте…… Успокойте ума си и чувствайте и слушайте. Наблюдавайте дали някакви образи, някакви мисли, минават през ума ви и позволете това да се случва.

Каквито и отрицателни спомени и чувства да получите при изпълнението на упражнението, просто благодарете на образите, на чувствата, на блокажите, и ги освободете…. Отстраняването на  отрицателните чувства и убеждения, които предизвикват блокажите изискват известно време за да се освободите напълно от тях и да позволите на парите да  се изявят в живота ви.

Следващата стъпка е да позволите на новата ви връзка с енергията на парите да проникне във вашето енергийно поле. Вашето енергийно поле е вашият живот, това сте вие. То е вашето тяло, вашите мисли, вашите чувства, вашата реалност. Когато изградите добра, положителна и хармонична връзка с енергията на парите, можете да  ѝ позволите да се изявява напълно и изцяло, можете да я помолите да дойде в живота ви завинаги. Да изпълни енергийното ви поле.

Когато направите това ще бъдете изключително изненадани и щастливи от новата ви връзка с енергията на парите. Защото на парите най-много им харесва да бъдат в изобилие в живота ни. Това е единственият начин, по който те могат да изразяват себе си! Да бъдат в изобилие, да бъдат във всеки аспект от живота ни.

Позволете на банкнотата в ръцете ви да се затопли. Обичайте и бъдете благодарни!

Позволете ѝ да стане топла, дори гореща. Позволете на топлината да расте и да ви обхваща. Нека тази топлина и нежност напълно да ви изпълни... Почувствайте любов и благодарност с всяка клетка от тялото си… Сега и завинаги вие вече сте в потока на изобилието ….. с любов и благодарност.

Приветствайте тази нова енергия, тази нова връзка ….  Прегърнете я.

Благодарете на Духа на парите за приятелството и партньорството ви.

Върнете банкнотата обратно в портфейла си …. Когато дойде време да я пуснете (похарчите) кажете ѝ, че я обичате и сте ѝ благодарни …. Кажете ѝ, че ще се радвате да се върне скоро, заедно със сестрите си …..

Запомнете!!! ….. Поддържайте ежедневно връзката си …..

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

💥 Мога да ви бъда полезна като: таро консултант, треньор по личностно развитие,  изработване на лични талисмани за привличане на благодат и анализи на информацията съдържаща се в рождената ви дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

💥 Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

image

 

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 214036
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930