Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2021 13:39 - Второ Пълнолуние във Водолей на 22.08.2021 г., в 15:05 ч.
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 1072 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вярвате ли във вълшебства?

Вълшебствата никога не се случват на хора, които не вярват в тях...

Пълнолунието се случва в последния градус на знака и часове след точния момент Слънцето вече е в Дева, буквално в първите минути на 23 август. Венера е във Везни и прави въздушен голям тригон със Сатурн (на 23 август) и Северния лунен възел в Близнаци. Меркурий и Марс са в съвпад в Дева и правят тригони с Уран в Телец, който вече е ретрограден. Меркурий и Марс са в опозиция срещу Нептун два дни по-късно, а Венера е в опозиция на Хирон на 26-ти. Ретроградните Сатурн (Водолей) и Уран (Телец) подържат квадратурата помежду си.

Имаме мощни въздушно/земни тригони с участието на Меркурий, Венера, Марс, Сатурн, Уран и Северния възел. По време на пълнолунието, който съумее да прояви смелостта си и да се балансира енергийно (ин/ян) ще успее да види и да осъзнае как сътворява реалността си. Този нов поглед може да ни помогне да направим плановете си трезво и прагматично.

Ретроградните фази на Сатурн и Уран изискват консолидиране на преживяванията от последните месеци, за да се сдобием с вярна и точна оценка на нашите ресурси. Препоръчително е да разграничаваме собственият ни психологически опит и как бихме могли максимално да се възползваме от основните енергии.

Добре е да помним, че Вселената предлага всичко на всеки чрез закона за привличането. Имаме способността да избираме какво искаме да изживяваме в живота си. Важно е да мислим, че има повече от достатъчно за всички. Вселената е изобилна. Запасите са неограничени и всичко е чудесно. Всеки от нас има постоянно на разположение тези неизчерпаеми невидими запаси, от които може да черпи по всяко време чрез своите мисли и чувства,  и да ги превръща в реалност.

Винаги избирай за Себе си, защото Ти си единственият, който може да го направи!

За да бъде полезна тази обща информация е добре да познавате тълкуването на съдържащата се информация в рождената ви дата, която се явява своеобразен осем цифров космичен код. Този код е създаден от Душата ни и е инструкция за правилното разбиране на задачите, които сме си поставили за изпълнение, когато сме предприели това пътешествие.

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

💥 Мога да ви бъда полезна като: таро консултант, треньор по личностно развитие,  изработване на лични талисмани за привличане на благодат и анализи на информацията съдържаща се в рождената ви дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

💥 Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

image




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 214155
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930