Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2021 13:48 - Транзита на Черната Луна Лилит в Близнаци
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 1502 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.09.2021 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 18.07.2021 г. Лилит напусна земния знак Телец и влезе във въздушния знак Близнаци. От астрологична гледна точка Лилит не е реален обект от небето като планетите примерно. Тя е геометрично съотношение. Лилит е Апогеят на Луната. Това е най-отдалечената точка на лунната орбита и символизира най-дълбоките пластове на психиката ни. Свързва се с осъзнаването на желанията ни, нагоните и страстите. Тя е провокативна, принуждава ни да си задаваме въпроси, да мислим, да търсим, работи за трансформация на ценостите ни и еволюцията ни през скритото и тайното. Лилит носи ин енергия. Богинята, която доминира над материята. Посланията, които получаваме от позицията ѝ са със символичен, метафорен смисъл. Трудна е за тълкуване, още по-малко за разбиране. За мен Тя е прозрение, което успявам да доловя чрез дълбините на подсъзнанието. В наталната ми карта Тя е в 12-тия ми дом в съвпад с Меркурий във Везни и може би затова я долавям и мога да получа вдъхновение чрез Меркурий да споделя посланията ѝ....YYY

Транзита си през Близнаци Лилит започва с точен квадрат на нулевия градус с редтроградния Юпитер в Риби. Лилит е тясно свързана със Северния лунен възел, който   също е в Близнаци. Близнаци е двоен знак, ключовите думи за него са: информираност и натрупване на нови знания, различни иновативни подходи при общуване,  манипулация и пропаганда. Квадратурата с Юпитер в Риби носи екскалация и сблъсък на различни гледни точки. Общественото мнение умело се манипулира в противпоставяне на „за“ и „против“. На индивидуално ниво ескалира психичната устоичивост. Може да се каже, че точно сега ще се зададе и темата за 2022 година, когато Юпитер ще транзитира през знака на Рибите. Възможно е страховете ни от случващото се около „пандемията“ ....,  „за“ и „против“ ваксините или начина,  по който се въздейства върху правото ни на избор да нарастнат до степен на тотална непоносимост към случващото се в света. Все пак връзката мужду Близнаци и Риби ще търси начини за откриване на малки стъпки за постигане на равновесие между емоцията и интелекта на глобално ниво. Квадратурата между Лилит в Близнаци и Юпитер в Риби се случва първо в нелевия градус – ново начало и второ и двата знака са двоини и подвижни. Възможно е от дълбините на инстиктите ни да изригне тотален отказ да живеем чрез рестриктивни норми и компроментирани правила, налагани ни незнайно от кой. Може да се очаква обществото да откаже да живее в липси и ограничения и демонстративно да заяви правата и свободите си. Внезапно може да си върнем всичко, което сме изгубили по време на транзита на Лилит през Телец от октоври 2020 г. до средата на юли 2021 г., и то по чудотворен начин. Ей така все едно ни пада от „небето“. Нови възможности да си върнем каквото сме изгубили или просто ей така да получим неочакван подарък. Добре е да сме бдителни за нова значима информация сварзана с необятния космос. Всички събития активирани от транзита на Лилит се случват бързо и неочаквано, могат да ни зашеметят и приключват бързо.

В момента Северния лунен възел също е в Близнаци и е важно да обърнем специално внимание на транзита на Лилит към Лунните възли. Съчетанието на тези два фактора сочи за моменти на разплата. Получаваме повече от това, което даваме. Или колкото повече Благодарим, толкова повече поводи за Благодарности ще има в живота ни.  Сега е момента да проявяваме повече умереност, гъвкавост и адаптивност.  И…, вместо да се противим и възмущаваме на обстоятелствата, нека сме благодарни, че ни се дава възможност да отдадем дължимото. Когато по време на такъв транзит загубим нещо или някого, възстановили сме баланса, който преди време е бил нарушен от самите нас... ♥♥♥

От всички аспекти най-силен е съвпада, както в рождената, така и в транзитната карта. Преминаването на Лилит през рождена планета е доста сериозно изпитание. То е свързано с предишни изкривявания в тази сфера от живота, която е посочена от Лилит в рождената карта. Транзитът на Лилит през планета се усеща като невъзможност да се овладее емоционално ситуацията, трудно налагане на контрол. На повърхността се появяват тези наши страсти, с които не можем да се справим.

Лилит ще напусне знака Близнаци на 15 април 2022г.

♥♥♥

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

💥 Мога да ви бъда полезна като: таро консултант, треньор по личностно развитие,  изработване на лични талисмани за привличане на благодат и анализи на информацията съдържаща се в рождената ви дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

💥 Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

♥♥♥
image




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 214291
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930