Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2022 12:41 - Стационарен Сатурн
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 1459 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всички сме чували за ретроградното движение на планетите, но повечето от нас не знаят, че преди и след събитието има и стационарна фаза, която също оказва своето влияние върху нас. От 19-ти до 27-ми октомври Сатурн е стационарен.

Сатурн влияе на следните теми: мъдростта, изпълнението на мисията ни в живота, ценностната система, философската мисъл и визия, майсторството, дисциплината, постоянството, границите и структурите на държавите. По всички тези теми може да има резки и изненадващи промени, странни маневри, временно спиране, за да се намери нова посока.

В личен план например, когато стационарният Сатурн е на много важно място в хороскопа на човека, се реализират резки промени в живота, жизнения статут или професията.

За България влиянието на Сатурн е осезателно. Ключовото в момента е, че изборите за този парламент бяха направени по време на стационарната фаза на Меркурий, а парламента заработи по време (19-ти октомвре) на стационарната фаза на Сатурн, което е очевидна синхроничност….. Нека всеки от нас започне да практикува критично мислене!!!...

На глобален план са възможни важни съдбоносни събития в живота на народите. Бунтове и масови протести на хора обеднели от енергийната криза по целия свят. Политически ексцесии в държави с проблематична история, като САЩ, Англия, Белгия, Франция, Русия и други бивши и настоящи империи, които могат да претърпят потресаващ разпад или големи обрати в развитието си на политическо и управленско ниво в идващите месеци.

Подобни движения имат всички планети освен Слънцето и Луната, и в този месец има две стационарни планети около Слънчевото затъмнение, което показва, че този месец и следващия са наистина съдбоносни! В такива моменти, всички теми от живота, които са под управлението на планетата Сатурн, са в кризисна ситуация. Събитията, които се случват са в пъти по-мощни от тези, които са налице по време на ретроградния или стационарен Меркурий. И това е допълнително подсилено, от факта, че на 25-ти октомври има частично Слънчево затъмнение, видимо от България. И…., като за капак на 26-ти октомври започва  стационарната фаза на Марс в Близнаци. Близнаци управляват комуникационните процеси….. Как ли ще успеем да се разберем ….., и дали изобщо ще успеем?!? ….. Предстой да видим …….

Време ни е да притихнем дълбоко в себе си… Да се свържем с вътрешната ни мъдрост!  И да се синхронизираме с мощната енергия, идващата от „Небето“ и работеща с причинните нива на съзнанието ни, защото Сатурн е пряко свързан с Причинното ни тяло.

Ние сме призвани да овладеем негативните процеси и да предизвикаме съзнателна промяна, свързана с осъзнаването, че сме Творци на собствената си реалност. Докато Марс е ретрограден от 30-ти октомври до 12-ти януари 2023 година е важно да сме внимателни с мислите и думите си! Също да си даваме сметка колко е важна информацията и как ни манипулира. Наложително е да прилагаме критично мислене, когато избираме на какво и кой да се доверим.

 

Аз съм Рая от AstroTaroPsyMag и мога да ви бъда полезна с експертизата си в следните области: астрология, тарология, психология, метафизика, мистика, окултна философия,  хюман дизайн анализи, аритмософия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха, визуализация, бизнес анализ, самооценка, мотивация, смехотерапия и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата…

Заявете личния си сеанс сега на: … imageimage 0877 78 78 94

Правя това, чрез срещи на живо или онлайн.

image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207622
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031