Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2022 14:32 - Новолуние в Скорпион (2°00’) на 25-ти октомври в 13:49 с частично Слънчево затъмнение
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 88 Коментари: 0 Гласове:
1



Частичното Слънчево затъмнение ще може да се наблюдава от България.

Този път новолунието е в съвпад с Венера, която стартира нов цикъл (виж предишната ми статия по темата). Слънцето в компанията на Луната и Венера правят тригони към Марс и квадратури към Плутон. Управителите (стария и новия) на Скорпион. Имаме и фигурата бисекстил (60°120°60°) образувана от трите бавни планети Уран, Нептун и Плутон. Марс, който в момента е стационарен прави квадратури към Юпитер и Нептун.

Повечето от нас знаят, че се отваря коридор на затъмненията. Това са естествени природни цикли, които ни се случват всяка година, обикновено през пролетта и есента. Пролетния коридор се случи в периода от 30.04.22 в 23:30 в Телец - частично слънчево затъмнение и новолуние до 16-ти май 2022 г. в 07:15 в Скорпион пълнолуние с лунно затъмнение. Есенния се отваря сега и ще продължи до 8-ми ноември с пълнолунието в Телец и лунно затъмнение. Може да се каже, че двата коридора са огледални….. и се случват по оста Телец/Скорпион.

По време на слънчеви затъмнения  чувствителните хора може да имат повишено кръвно налягане, замаяност, смущения в работата на нервната система и цялостно влошено здравословно състояние. Все пак по време на това явление две мощни небесни тела са на една и съща линия, техният гравитационен ефект върху Земята достига апогея си. Препоръчително е да се отървем от страховете си по време на слънчевото затъмнение в Скорпион.

Важно е да отбележа, че само за около 1% от хората затъмнението ще окаже съдбоносно влияние.  Орбиса на влияние над лична планета е 3° в аспект на съвпад, секстил, тригон, квадрат или опозиция. Не винаги градусът на затъмнението засяга лично отделния човек, но ако има попадение, може да се очаква настъпването на кардинални промени в живота на засегнатия. Погледнете наталните си карти за да прецените степента на влияние.

Коридорите на затъмненията са свързани с темите на Луните възли, които през тази година са по оста Телец/Скорпион.

Телецът се свързва с принципа на личното богатство, докато противоположният му знак, Скорпион, е свързан с принципа на богатството на другите хора. Заедно двете могат да се разглеждат като двойни изрази на общия принцип за ресурсите и сигурността.

През пролетта преминахме през същата енергетика….. Ще живеем в темата на луните възли по оста Телец/Скорпион до 12-ти юли 2023 година…..

Есента и зимата….., та чак до лятото на следващата година ще се учим да използваме ресурсите си без да ги разхищаваме ….., и може би ще се научим да се ценим ….., чак тогава ще можем да се почувстваме сигурни, защото никой и нищо отвън не може да ни накара да се почувстваме сигурни, докато не се свържем с вътрешния ни резервоар …. Духът ни!!! ….. ♥♥♥ …..

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Рая от AstroTaroPsyMag

Имам експертизата в следните области: астрология, тарология, психология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха, визуализация, бизнес анализ, самооценка, мотивация, смехотерапия и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата…

Заявете личния си сеанс сега на: … imageimage 0877 78 78 94

Правя това, чрез срещи на живо или онлайн.

image image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207319
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031