Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2022 16:54 - Ретрограден Марс в Близнаци от 30-ти октомври 2022 г. до 12-ти януари 2023 година
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 118 Коментари: 0 Гласове:
0



По време на ретрограден Марс в Близнаци ще си дадем сметка за силата на думите. Възможно е буквално да видим как благодарение на думите, които използваме пред нас се  отварят или затварят портали (врати/възможности). Умеем ли да общуваме?!?... Време е да изградим уменията си в комуникационните си стратегии, така че да можем да общуваме в реално време в рамките на разговорите, които определят качеството на живота ни.

Думите са прозорци или стени…….

Както знаем по време на ретроградните фази на планетите работим предимно с вътрешния си свят. Ключова дума за Марс е действие, а за Близнаци комуникация. Действието, което се налага да извършим е да анализираме вътрешните си монолози. Имено те се превръщат в прозорци или стени за нас.

Важно е да осъзнаем, че въображаемото ни общуване от типа: „аз казвам/ти казваш“ изгражда пред нас стени, и че само реалният разговор и активното слушане може да отвори широко прозорците, чрез които да осъществим намеренията си.

Марс освен планета на действието е и планета на желанието, което се стремим да осъществим. Директния Марс в Близнаци говори за желаното. Ретроградния Марс в Близнаци, ни кани да преосмислим начина, по който живеем в нашата марсианска автономия в рамките на общуването, което се управлява от Близнаци. Ретрограден Марс в Близнаци ни кара да обмислим кои избираме да бъдем, какво избираме да правим и как избираме да говорим, слушаме и разбираме в разговор с другите.

Малко от нас умеят да общуват. По-често изпитваме страх когато чуем: „Трябва да поговорим“. Страхът ни е обоснован, защото кой от нас е бил обучен да общува ясно и точно, да изслушва внимателно другия, да влезе в „неговите обувки“, да се постарае да разбере аргументите на участниците  в комуникацията. Всички имаме емоционални белези, които доказват, че говоренето е едно от най-опасните неща, които можем да направим.

И…, точно сега по време на ретрограден Марс в Близнаци може да се върнем към безполезни, вредни и непродуктивни маниери на говорене, слушане и избор на думи. Този транзит има потенциала да постави извънредно количество неразбиране във въздуха и затова е изключително важно да бъдем внимателни. Да избираме мъдро думите си и прецизно да слушаме…

Препоръки за безопасни разговори:

  • да говорим без критика;
  • да слушаме без осъждане;
  • да сме толерантни.

Митологията ни разказва, че близнаците Кастор и Полукс са родени от една майка, но имат различни бащи. Това ни помага да разберем по добре архетипа на този знак, който е братски, но не идентичен. Близнаци е променлив въздушен знак, който въвежда въздушния (мисли, идеи, общуване) елемент във взаимодействието с това, което е подобно, но не същото. Това ни инструктира, че нашите способности да общуваме устно и да регулираме възраженията си срещу различията са и двата ни пътя един към друг. Както знаем невробиологично сме устроени да търсим хармонични взаимоотношения, да принадлежим към общности и каузи.

Откровението е, че нашето удовлетворение от взаимоотношенията ни влияние върху нашето здраве... Грижата за тялото ни е важна, но грижата за взаимоотношенията ни също е форма на грижа за себе си…

Докато Марс е ретрограден в Близнаци ще научим, че реалността ни е в пряка зависимост от думите, с които си служим в ежедневието си…

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Рая от AstroTaroPsyMag

Имам експертизата в следните области: астрология, тарология, психология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха, визуализация, бизнес анализ, самооценка, мотивация, смехотерапия и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата…

Заявете личния си сеанс сега на: … imageimage 0877 78 78 94

Правя това, чрез срещи на живо или онлайн.

Ето нещо ценно и полезно докато Марс в Близнаци е ретрограден:

Емоционално Ментален Лечебен сеанс

Цена: 35 лева

Намирате се в сложна житейска ситуация. Искате да споделите вашите мисли и чувства без да ви съдят. В този лечебен сеанс ще имате възможност да се освободите и прочистите от всичко, което ви тежи и да се заредите енергийно. След сеанса ще се чувствате леки, спокойни и уверени в себе си. Омиротворени и пълни с любов. Резервирайте вашето лично време чрез телефона или на електронния адрес.

Предлагам ви качество на супер достъпни цени:

  • Таро сеанс (60 мин.) - 35 лева
  •  Енергиина консултация (60 мин.) - 35 лева      
  •  Астрологичен хороскоп (70-80 стр. А4 формат) - 55 лева
  •  Хюман Дизайн анализ (18-25 стр. А4 формат) – 35 лева
  •  Партньорски хороскоп (18-25 стр. А4 формат) -  55 лева
  •  Годишна АстроТаро прогноза (около 30 стр. А4 формат) -   55 лева

Необходими данни: име, дата, час и място на раждане.

Писмените анализа се изпращат до електронен адрес, посочен от клиента, след заплащане. Поръчки се заявяват по телефона или на електронния адрес (Lucky888@abv.bg) и се изпълняват в рамките на пет дни.

 image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 215723
Постинги: 342
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930