Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2022 16:50 - Астро акценти за ноември
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове:
0



1-ви ноември е ден наситен с интензивни енергии. В традицията на осемте природни празника, това е  Samhain (вси светии). Воалът между световете изтънява и е време за свързване с всичко, което Е! …. Сътворяващия себе си Дух….. ♥♥♥ В този ден можем да трансформираме ситуации и модели на поведение, които ни пречат да реализираме потенциала си. Точно по средата на коридора на затъмненията по оста Скорпион/Телец. Тези от вас, които следят статиите ми вече знаят, че на 25-ти октомври преживяхме новолунието с частичното слънчево затъмнение в Скорпион, което беше видимо от България.  На 8-ми ноември ни предстои Пълнолуние в Телец с лунно затъмнение. Луната е в съвпад с Уран и близо до Северния лунен възел в опозиция е Слънцето, което е в съвпад с Меркурий,  близо до Южния лунен възел и Венера. Сатурн във Водолей квадратира тази ос, образувайки тао-квадрат. Марс вече ретрограден (виж статията ми по тази тема) е в тригон със Сатурн.

Няколко дни преди Лунното затъмнение на 5-ти ноември  Венера в Скорпион, образува опозиция с Уран в Телец  и квадрат със Сатурн във Водолей на 7-ми.
В началото на месеца, дните преди и след затъмнението са катализатори за устойчиво развитие. Влиянието на квадрата между Уран в Телец и Сатурн във Водолей все повече отслабва и дава шанс да влезе в действие изцяло нова динамика, която ясно измества баланса на силите в полза на новото. 
Съвпадът между Луната (народа) и Уран (революционно ново начало) в Телец насочва към промени, свързани с  осъзнато използване на материалните ресурси и ценности. Добре е да сме внимателни към детайлите, думите и мислите си. Важно е да имаме ясни цели и да действаме. Особено около 11-ти ноември, когато квадратът между Слънцето и Сатурн става точен. Пътят, който сме избрали да следваме, вече става по-ясен.
В средата на месеца звездната енергия значително се подобрява. Слънцето, Венера и Меркурий са в последните градуси на Скорпион и образуват тригон с Юпитер в Риби един след друг, Венера на 15-ти, Меркурий на 16-ти и Слънцето на 21-ви. Ден по-късно Слънцето влиза в Стрелец. Плутон в Козирог е в средата на тригона, образувайки фигурата бисекстил. Сега може да се постигне напредък, който беше немислим преди време, особено за разговори в конфликтни ситуации. Комуникацията все още е предизвикателна, защото ретрограден Марс в Близнаци е в квадрат с Нептун в Риби. Особено около 19-ти ноември.
По време на новолунието в Стрелец на 24-ти ноември Меркурий и Венера са в близък съвпад със светилата Слънцето и Луната. Юпитер завършва ретроградната си фаза. Самоувереното настроение от последните няколко дни расте и вече можем да помечтаем за светлото ни бъдеще. Но!!!...., за да се почувстваме истински излекувани е добре да свалим превръзките от очите си за да  видим ясно раните си, нанесени през последните месеци….. За това ще ни помогне Хирон, който е в точен тригон с Меркурий и Венера. 
На 29-ти ноември Меркурий и Венера са в опозиция с Марс и секстил с Луната и Сатурн, които са в съвпад във Водолей и правят тригон с Марс, образувайки фигурата клин. Неочаквана информация може да предизвика фурор. Възможно е Сатурн да действа като посредник тук. 
Скорпион и Телец са знаците, които са активирани този месец. Силно резонират и другите два неподвижни зодиакални знака Лъв и Водолей. Всички, които имат планети или оси в тези области на зодиака, ще бъдат повлияни в по-голяма степен.

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Рая от AstroTaroPsyMag

Имам експертизата по: астрология, тарология, психология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата…

Заявете личния си сеанс сега на: … imageimage + 359 877 78 78 94

Правя това, чрез срещи на живо или онлайн.

image 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207327
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031