Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2022 17:28 - Астро акценти за декември 2022
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 63 Коментари: 0 Гласове:
0



Звездните енергии през декември ни дават възможности за споделени приятни моменти. Венера и Меркурий са в съвпад в Стрелец и правят опозиция към RМарс в Близнаци. Тази опозиция е хармонично аспектирана  от Сатурн във Водолей. И напрегнато чрез тао-квадрата с участието на Нептун в Риби. Юпитер вече е директен. Може да се каже, че до зимното слънце стоене на 21-ви декември ще се радваме на сбъдването на дребни наши желания.

Сега не е време за дръзки ходове, защото Марс е ретрограден до средата на януари. Препоръчвам да си направим инвентаризация на изминаващата 2022 година. Да оценим и да се възнаградим за успехите. Но!!!..., също да обърнем внимание и на всичко, което ни препъна по пътя към осъществяването ни. Трезвата ни самооценка ще ни бъде гарант за по-доброто планиране за новата 2023 година. За това ще ни помогне мъдрия лечител-учител Хирон, който ще бъде в тригон със Слънцето до пълнолунието на 8-ми декември в Близнаци, което ще се случи в съвпад с Марс.

Нептун в Риби се обръща директно на 4-ти декември. Но!!! той участва в тао-квадратурата с Венера и Меркурий в Стрелец и Марс в Близнаци. Обръщам специално внимание на това въздействие, защото точно тази енергетика може да замъгли съзнанието ни,  което затруднява концентрирането върху същественото, което е да анализираме и инвентаризираме обективно мислите, думите и действията си през 2022 година. Ще сме успели при положение, че приключим със самозаблудите си. Важно е да се стараем да различаваме истината от заблудите.

В периода 15-ти – 19-ти декември, Меркурий и Венера вече в Козирог са в квадрат с Хирон в Овен и тригон с Уран. Обновяващите и трансформиращите сили ни дават нов тласък за успешно приключване с инвентаризация, най-късно до 21-ви декември (зимното слънцестоене).

Зимното слънцестоене тази година е под щастлива звезда, защото Слънцето влиза в Козирог на 22-ри декември в 00:01 (BG време), като Юпитер също сменя знака си ден по-рано. Влиза в Овен на 20-ти декември.

Слънцето и Юпитер формират квадрат, който ни носи стабилност (Козирог) и ново начало (Овен). Звездната енергия на този аспект ни тласка към смели и решителни действия… Тригона между Меркурий и Венера (Козирог) с Уран (Телец), сигнализира готовност към нови преживявания. Тази жизнеутвърждаваща енергия по време на слънцестоенето ще влияе благотворно върху следващите месеци, поне до пролетното равноденствие.

Време е за празнуване!!! Ражда се новото  Слънце с обновена светлина за бъдещето! След 21-ви декември денят започва да нараства….. Важно е да посрещнем Новолунието в Козирог на 23-ти декември тържествено и да посеем новите си семена след като вече добре сме почистили почвата с инвентаризацията, която успешно приключихме. Идеалния момент да направим това е по време на Коледите празници. Добре дошъл отдих в края на една изпълнена с предизвикателства година. Нека тези дни се заредим с кураж и увереност за следващите месеци…

Новата 2023 година ще стартира с ретроградни Меркурий,  Марс и Уран. Съвпад между Меркурий, Венера и Плутон в Козирог, които правят троен секстил с Нептун, а Слънцето е в тригон с Уран. Веселите бурни партита са чудесен преход в новата година!... През която ….

Печелившите ще са тези от нас, които знаят точния момент да се появят на правилното място! Отговорите за точния момент и правилното място могат да бъдат открити с помощта на личните АстроТароПсиМаг анализи. Чудесен момент да си направите подарък! Вашият личен пътеводител за новата 2023 година. Заявете на: … imageimage + 359 877 78 78 94

Време е и за годишните АстроТаро хороскопи…. ♥♥♥

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Правя това, чрез писмени анализи, срещи на живо или онлайн.

Рая от AstroTaroPsyMag

Мастер по: астрология, тарология, психология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата…

 image

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 214267
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930