Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2020 19:35 - Звездите ми говорят .....
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 234 Коментари: 0 Гласове:
0



04.04.2020 – вяра и желание за промяна
Съвпада между Юпитер и Плутон е акцента за месец април.
Следващият е съвпада между Марс и Сатурн във Водолей.
От началото на 2020 година до края на март човечеството се намираше в центъра на вихрова енергия на кръговата спирала. Индивида достигна до информация от колективното несъзнателно, която пробуди стари спомени и отвори стари рани, които сега ни предстои да изцелим. Кулминацията е ситуацията с коронавируса и световното извънредно положение. Развихри се индивидуалната ни интерпретация за различни конспиративни теории, защото една част от човечеството все още прехвърля личната си отговорност и личния си принос към каквото ни се случва като общество, на сили, които са извън нас.
Сега в началото на второто тримесечие от годината (април/пролет/ново начало) Юпитер (идеали/ценности/философия/носещия късмет и разгръщане на потенциала ни) прави точен съвпад (на 04.04.2020) с Плутон (смърт/разруха на стари модели и изграждане на нови/трансформиране) в 24-тия градус на земния Козирог („Аз използвам“, дисциплина, търпение, издържливост, преодоляване на страха. Елемент земя: практичност, надеждност, сигурност, материална форма). Тази нова енергетика се подкрепя и от Сатурн (отговорност, време, дисциплина, контрол, структура) и Марс (енергичност, импулсивност, воля, страст, гняв) в точен съвпад на 1 градус във Водолей („Аз знам“, промени, подобрения, иновации, оригинален, изобретателен, находчив. Елемент въздух: интелект, комуникация, идеализъм, философия, ум). Тези енергии ни дават възможност да открием вярната посока. Едно е ясно в утрешния ден ще влезем само трансформирани (мощно от Плутон в Козирог) като подходим отговорно и дисциплинирано по абсолютно нов начин (Сатурн във Водолей), с изцяло нова ценостна система (Юпитер в Козирог), която е конкретна и справедлива, и даваща гаранция за сигурна материална форма на съществуване на всеки индивид, осъзнал необходимостта от лична трансформация (нова ценостна система) в полза на общото благо. Новото време, новите вибрации изикват от всеки да постави общото добруване, общото благо, над частния интерес. Който успее да се справи с тази трансформация на вътрешно ниво ще получи дарът да бъде свободен, независим, служещ и напълно подсигурен с необходимите материални блага. Време е всеки от нас да се обърне навътре към себе си, да стане Лечител/Учител на себе си, да започне сам да осъзнава себе си като индивид, без да величае други същества. Ние хората сме многоизмерни същества. Осъзнаването на потенциалите на душата ни ще донесе смисъл на съществуването ни. Колкото повече се пробуждаме и разбираме целите на физическото ни съществуване, толкова повече задействаме всеобщото намерение да превърнем в закономерност самоосъзнаването си, което води до изменение и на колективната мисъл. Тогава ще се промени общата холограма, ще се промени животът. Как ще се промени зависи от личния принос на всеки един. Със сигурност ни предстоят грандиозни промени, които никой не би могъл да прогнозира. Енергията на новото качество на времето ни предоставя възможности, ние сме Творците (дадена ни е свободна воля), така че да видим в какъв свят искаме да бъдем ....
Препоръката ми е да използваме това време за предприемане на конкретни стъпки, било то за реализиране на външна цел или за намиране на яснота и ред в личен вътрешен процес. Действията ни ще бъдат подкрепени от Сатурн и Марс във Водолей, които формират хармоничен аспект с Венера, която влиза в Близнаци на 3 април. Сега нещата могат да се разглеждат от по-широка перспектива. Юпитер и Плутон ще се срещнат още два пъти през тази година на 30.06.2020 и на 12.11.2020.
Как ще се отразят астро акцентите в индивидуален план зависи от вашия личен астро хороскоп и как тези транзити ще ви повлияят лично на вас, може да разберете като заявите изработване на личен астро хороскоп или консултация.
с обич Рая от АстроПсиМаг консултиране
0877 78 78 94 https://www.astropsymag.eu



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 216720
Постинги: 343
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930