Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2023 10:26 - Пълнолуние в Телец (5°09’) на 28-ми октомври в 23:24 часа С частично Лунно затъмнение….
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 20302 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Осмелявам се да се движа бавно в забързания свят…

Затваряме една врата. Приключваме цикъл. До новолунието в Скорпион на 13-ти ноември правим самоанализ, за да отворим новата врата….

По време на пълнолунието Слънцето, Меркурий и Марс са в Скорпион. Луната от своя страна е в компанията на Юпитер и Уран в Телец. Мощна трансформираща енергия!!!..., в която сме подпомогнати от тригона между Венера и Юпитер.

По осезателно ще го усетят тези които имат важни лични планети около (5°09’) на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Като за Лъв и Водолей може да е доста по-напрегнато, а за Телец и Скорпион по-скоро освобождаващо….. По-задълбочен личен анализ можете да получите чрез личен сеанс. Вижте как в края на статията.

Повечето от вас знаят, че всяка година имаме минимум четири затъмнения. Две Слънчеви и две Лунни, които са свързани с оста, по която транзитират лунните възли. Случват се през пролетта и есента. Енергията им ни подканя да балансираме светлината и тъмнината в нас самите. Слънчеви и лунни затъмнения се случват на всеки 6 месеца и всяко от тях носи определена тема. Някои носят благословии и прозрения, други разкриват пропуски или грешки, които изискват корекция. Но!!!..., всички те ни показват какво се крие в сянката на собствената ни същност, което иска да бъде видяно.

Затъмненията са едно от най-впечатляващите природни явления, които могат да се наблюдават. В миналото на тях се е гледало като на предзнаменование за трудни времена или предстоящо бедствие. Днес, след като знаем как се случват затъмненията не е необходимо да се страхуваме, че светлината е фундаментално застрашена. По време на затъмнение Слънцето и Луната, двете централни светила на хороскопа, образуват уникална връзка. И…, колкото по информирани сме за нашия звезден проект, толкова по адекватно ще е поведението ни в света.

Седми голям аркан от Таро – Колесницата, красноречиво ни напомня, че можем да се устремим само чрез признаването и балансирането на тъмното и светлото….

Пожелавам ви мъдрост и търпение …. ✨✨✨

Всеки, който търси отговори и насоки може да ги открие с помощта на лични АстроТароПси сеанси.… imageimage + 359 877 78 78 94

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Правя това, чрез писмени анализи или онлайн.

Рая от AstroTaroPsyMag

Мастер по: астрология, тарология, психология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата…

image 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 218173
Постинги: 343
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930