Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03 11:23 - Новолуние в Риби (20°16’) на 10 март в 11:00 часа
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 44 Коментари: 0 Гласове:
0



Новолунието е в компанията на Сатурн и Нептун (господаря на знак Риби), образувайки стелиум. То е в секстил с Уран. Меркурий е вече в Овен и прави секстил към Плутон във Водолей. Северния Лунен възел е в съвпад с Хирон в Овен (17°). Марс във Водолей е в квадрат с Уран в Телец. Този аспект е зареден с огромно напрежение. Добре е да бъдем внимателни при шофиране и да се пазим от всякакви екстремни действия. Ден по-късно  Венера влиза в Риби. Тази енергия ни изпълва с копнеж за мир и спокойствие, въпреки че може да се почувстваме напрегнати от дребни конфликти и недоволство, заради аспекта между Марс и Уран.

До края на този лунен цикъл е препоръчително да се ангажираме активно с дълбоката психология на нашата „сянка“, която е сляпото петно на психиката ни. Съзнателното изправяне срещу сянката ни може значително да подобри живота ни.

Отваря се коридора на затъмненията. Момента е подходящ да анализираме последните събития и да осъзнаем променените условия. Важно е незабавно да се заемем с недовършените ни дела, включително и в личните отношения, защото предстоящите затъмнения (лунно на 25 март и слънчево на 8 април) ще ни покажат, че невежеството и отричането на реалността може да се превърне в истински проблем.

Нека направим това сега в сезона на Рибите за да се подготвим за новата астрологична година (сезона на Овен и Пролетта).

Рибите са воден, подвижен знак и управляват 12-ти дом от зодиака. В архетипа Риби се съдържа по нещо от всеки предходен знак. Символизират съюза между двете противоположни течения в живота, пълното завъртане на колелото, приключване на цикъла, въздишката на облекчение и пренасяне в света отвъд, в който илюзията е реалност.

По време на сезона на Рибите се приготвяме да затворим една страница и да отворим друга. Реем се из океана на фантазията и черпим от неговото безкрайно вдъхновение. Предизвикваме творецът в себе си и се настройваме за нови житейски сюжети. Рибите ще отприщят мечтателя, фантазьора и артиста в нас.

Тези транзити ще повлияят на всички, които имат планети или важни точки в личните си карти. Подробности в лични консултации.

Желая ви сбъдване….. ✨✨✨

Рая от AstroTaroPsyMag

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Всеки, който търси отговори и насоки може да ги открие с помощта на лични AstroTaroPsyMag сеанси. Правя това, чрез писмени анализи или онлайн. ​Резервирайте своето лично време сега!  image + 359 877 78 78 94 Предлагам ви качество на супер достъпни цени, които можете да видите тук: https://astrotaropsymag.weebly.com/

image 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 217524
Постинги: 343
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930