Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03 12:59 - Астро акценти през април 2024
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 114 Коментари: 0 Гласове:
0



Предстои ни изключително интензивен и пълен с изненади месец. Две са важните астрологични събития: слънчевото затъмнение в Овен на 8 април и съвпадът на Юпитер и Уран в Телец от 15 до 26 април. Стартират мощни процеси, които изискват нашето внимание.

В самото начало на месеца на 2 април Меркурий започва ретроградната си фаза в Овен, която ще приключи  на 26 април. На 3 април Венера в Риби е в точен съвпад с Нептун. Копнежът за идеален свят е осезаем, но също и несъответствието между желание и реалност. Два дни по-късно Венера влиза в Овен.  Слънцето в Овен уточнява съвпада си с Северния Лунен възел. Засилва се желанието ни за приключение. Важно е все пак да обмислим действията си, защото можем да бъдем понесени  от неочаквана инерция.

На 8 април Новолунието в Овен е и пълно слънчево затъмнение, което е в съвпад с Хирон. През това време Марс и Сатурн образуват съвпад в Риби. Събитията в дните около затъмнението може да са натоварващи и да изискват цялото ни внимание. Съвпада на затъмнението с Хирон, говори за безсилие и нараняване, но също и за нов старт въпреки препятствията. За да се справим с трудни преживявания или чувства, е добре да се опитаме  да разберем какво можем да направим, за да се освободим от емоционалното напрежение. Ключът към това е да се доверим на силата си. За някои от нас тази енергия ще ни вдъхнови за неочакван обещаващ пробив в нова посока.

На 12 април Слънцето в Овен е в съвпад с Меркурий. Три дни по-късно RМеркурий e отново в съвпад с Хирон. Събитията около затъмнението вече могат да бъдат разбрани по-добре.

На 19 април Слънцето влиза в Телец, Меркурий и Венера са в съвпад, оградени от Северния Лунен възел и Хирон. Настроението ни се променя и става по-ведро и оптимистично.

През 2024 година едно от най-забележителните и обещаващи астрологични събития е съвпада между Юпитер и Уран в Телец, който се  уточнява на 21 април. Тогава Венера е в съвпад с Хирон, а Слънцето е в квадрат с Плутон във Водолей.

Съвпада Юпитер-Уран се случва на всеки четиринадесет години и се смята за хармоничен. През това време нещо коренно ново и различно иска да се оформи. Аспекта на Плутон към Слънцето създава енергийно поле, носещо динамика, която е трудна за контрол.

Енергийния заряд е със силен акцент върху качествата на знаците Телец и Водолей, и се фокусира върху теми като пари, притежания, околна среда и селско стопанство. В тези области можем да очакваме иновации, сътресения и корекции, които ще ни занимават дълго време. Революционният потенциал на съвпада Уран-Юпитер може да се прояви и в политически катаклизми.

Април ни носи нов тип динамика с добри шансове за творчески пробиви или радикални нови начала, но също така и за освобождаване от деструктивни модели на поведение.

Пълнолунието в Скорпион на 24 април е в напрегнат аспект с Плутон. Емоционалният интензитет внася дълбочина и решителност. Препоръчително е да бъдем възприемчиви и ангажирани, защото вече не можем да спрем предстоящите промени.

На 29 април Марс и Нептун са в съвпад в Риби. Ден по-късно Марс вече транзитира в Овен. Венера стартира транзита си през Телец. Време е  за преход в нова форма, нещо като сваляне на „старата кожа“…

Този месец основният фокус е върху знаците Овен, Телец, Везни и Скорпион.

Рая от AstroTaroPsyMag

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Всеки, който търси отговори и насоки може да ги открие с помощта на лични AstroTaroPsyMag сеанси. Правя това, чрез писмени анализи или онлайн. ​Резервирайте своето лично време сега!  image + 359 877 78 78 94 Предлагам ви качество на супер достъпни цени, които можете да видите тук: https://astrotaropsymag.weebly.com/

image

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 217250
Постинги: 343
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930