Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2023 12:16 - Астро акценти за април 2023
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 294 Коментари: 0 Гласове:
1



Месецът стартира с тригон между малефиците Марс (в Рак) и Сатурн (в Риби). Слънцето ще направи съвпад с Хирон и малко след това с Юпитер.

На 3-ти април Меркурий влиза в Телец и едновременно е в квадрат с Плутон, който ще бъде в първия градус на Водолей до средата на юни. Нека погледнем наталните си карти за да видим дали имаме планети в първите градуси на фиксирания кръст (Телец/Лъв/Скорпион/Водолей). Тези от нас ще усетят ингреса на Плутон във Водолей по осезателно и за нас е важно да бъдем с будни сетива.

На 6-ти април е пълнолунието във Везни, като Слънцето е в точен съвпад с Хирон и близо до Юпитер. Меркурий достига лунния възел в Телец и образува секстили към Сатурн в Риби и Марс в Рак. Марс (в Рак) и Сатурн (в Риби) са в тригон и заедно с Меркурий образуват фигурата бисекстил. Тази конфигурация включва в действие три планети и е носител на лекота, радост и оптимизация на житейските процеси. Превръща дори неуспешните ситуации в успешни. Бързо излизаме от всякакви затруднения, умеем да се радваме на малките благоприятни моменти и не се отчайваме от неуспехи. Енергията на Бисекстила е дискретна и е свързана със защита, хармония и запазване на силите. Намираме жизнеспособни решения, които са важни за напредъка ни.

На 12-ти април Слънцето е в съвпад с Юпитер. Венера влиза в Близнаци и образува тригон с Плутон, а на 14-ти прави квадрат със Сатурн. Настроението е по-уверено и спокойно и някои неща стават лесно. Сега е момента за изпълнение на желанията ни.

Новолунието е на 20-ти април 7:13 ч. в Овен с едновременно слънчево затъмнение. То е изключително, защото се случва на последния градус на Овен (29°50") и само няколко часа по-късно Слънцето и Луната са вече в Телец. Новолунието е в квадрат с Плутон във Водолей.

Меркурий става ретрограден на 21-ви април до 15-ти май. Предстои квадрат на Марс с Хирон, който е точен на 27-ми април.

Тези астрологични аспекти са открояващите се за тази година и могат да носят предизвикателства, защото възникващите по време на слънчево затъмнение аспекти, отекват доста дълго време след това. Темата за колективната промяна е очевидна. Нека си припомним декември 2020 година, когато се състоя съвпада между Сатурн и Юпитер на 0° Водолей. С него се постави началото на нов цикъл с промяна в енергетиката на стихиите. От земната към въздушната.  Плутон е на същия градус като съвпада и сега е аспектиран от затъмнението. Можем да предположим, че ще възникнат значителни конфликти между "старите" и "новите" сили. Събитията ще ни дадат представа какви са качествата на „новото” и какво е добре да запазим от „старото време”. Препоръчително е да избягваме емоционалните прояви и да бъдем внимателни към себе си.

Въздуха ухае на промяна! Зареден е с нови възможности. Но!!!..., и с известна степен на несигурност. Ние сме склонни да използваме стратегията за трезво претегляне на възможностите и рисковете когато става дума за бизнес въпроси. В личния си живот обикновено сме предубедени и реагираме емоционално на сътресенията.

Страховете ни изпълват значителна част от живота ни. Те ни създават колебания и несигурност в себе си. Задълбоченото познаване на информацията съдържаща се в рождената ни дата може да ни помогне да изразим потенциала си. Всички живеем във времена на глобална земна трансформация. Дали ще обитаваме хаоса или ще пожелаем да се хармонизираме с космичните сили и енергии изцяло зависи от нашия избор.

Всеки, който търси отговори и насоки може да ги открие с помощта на личните Астро анализи или Таро сеанси. Заявете на: … imageimage + 359 877 78 78 94

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Правя това, чрез писмени анализи или онлайн.

Рая от AstroTaroPsyMag

Мастер по: астрология, тарология, психология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата…

 image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 216720
Постинги: 343
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930