Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2022 13:44 - Откровение за Пробудения Дух
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 100 Коментари: 0 Гласове:
0



Съществуват различни светове, за които повечето от нас остават напълно неосъзнати поради факта, че сме временно лимитирани да възприемаме околния свят само с нашите пет сетива. Ние сме заобиколени от множество вълнови форми, които проникват в нас във всеки един момент и се движат в илюзорна холографска Вселена. Нашите сетива постоянно интерпретират и превеждат само малка фракция от тези вълни. Ние бъркаме данните, които възприемаме със сетивата си като единственото „реално“ и по този начин оставаме неосъзнати за безброй други светове. Въпреки всичко върху нас оказват въздействие и тези вълнови форми, които са отвъд нашите възприятия.

Всеки, който осъзнава тази основна метафизична истина би разбрал, че е напълно възможно да се използват различни видове „излъчватели“, които да генерират определени вълни на специфична честота. Тези честоти могат да имат много широк спектър от различни ефекти. Те могат както да повдигат, успокояват, лекуват и подхранват така и да бъдат използвани да влияят на съзнанието ни, да установяват контрол и да доминират цялата холограма и всеки, който е податлив на тези „трансмисии“.

Когато сме напълно несъзнателни за тези вълни, може да бъдем уязвими поради начина по който оперира тази преходна илюзорна холограма, като приемаме различни изкуствено създадени трансмисии, които възприемаме за „реалност“. Нашите сетива са механизмите, чрез които електрическите импулси изпращат съобщения до мозъка ни. Мозъкът интерпретира тези импулси в зависимост от индивидуалните ни особености, които са базирани на огромен брой фактори, включително и нашите преднамерени  и съвсем умишлено програмирани инкарнации. Ние виждаме само това, което сме способни да видим и възприемаме света по различен начин. Точно както и нашите компютри, телата ни са програмирани с различни програми, а нашите сетива продължават да ни програмират през целия ни живот. Така се превръщаме в това, което мислим и вярваме.

Начинът по който всички ние интерпретираме вълните, които ни обграждат зависи изцяло от нас самите, но истинската ни същност остава скрита в събиращите данни превозни средства за души (човешките тела) опитвайки се да си спомним кои наистина сме всъщност.

Потъвайки все по-дълбоко и все по-дълбоко в материята, нашите сетива, съзнанието ни бива „сварено“ до степен да забравим кои сме. Къде е изхода от лабиринта? Целта на нашето „събиращо данни тяло“  е да изследва тази илюзорна холограма (Играта наречена Живот) и да предостави на наблюдателя (Сътворяващия себе си Дух) нови опитности.   Духът натрупва знание за себе си, докато Твори и комуникира с информацията идваща от тялото под формата на чувства. Не е възможно да натрупаме духовен опит без чувства.

Духът се наслаждава на света чрез тялото. Изживяванията се проектират и проиграват отново и отново в рамките на различите илюзорни времеви периоди и епохи. Чрез зависимостта от насладата Духът се пристрастява към Играта (Живот) и дълбоко се приспива, докато достигне момента на отегчението от повторенията и тогава се пробужда  чрез огледалото на интелекта за да осъзнае, че сам създава правилата на Играта, която изиграва като самия Творец (по волята на Твореца/Да бъде волята Ти).

Пробудения Дух си спомня за способността си да различава „истината“ от „илюзията“ и се връща към своята истинска природа в лицето на Източника на всичко, което Е!...  

Работя за вас с любов и благодарност ….. ♥♥♥

Рая от AstroTaroPsyMag

Имам експертизата по: астрология, тарология, психология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата…

Заявете личния си сеанс сега на: … imageimage + 359 877 78 78 94

Правя това, чрез срещи на живо или онлайн.

image 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 216692
Постинги: 343
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930